Knight Rider özkan ugur'un G.O.R.A film müziklerinde bir sarkisi var hani "olduramadim". bu sarkiyi indirebilecegim bir link verirmisiniz??
2ampara***Womanizer bana şu şarkıları nerden bulabileceğimi sölermsiinz bulamadımda Joss Stone -You Had Me Natasha Bedingfield-These Words Eminem- Mosh Outkast-Ghetto Musick Jamelia-DJ Jay Z& Linkin Park -Encore/Numb(süper bi şarkı)
Kaurismaki o şarkıya bitiyorum ;) benim şarkım :) pc de sorun war..şuan atamam fakat en kısa sürede web e atar , link weririm...
2ampara***Womanizer Joss Stone -You Had Me Natasha Bedingfield-These Words Eminem- Mosh Outkast-Ghetto Musick Jamelia-DJ Jay Z& Linkin Park -Encore/Numb lütfen bunları bulmama yardımcı olun Numb ı buldum ama aşırı yavaş 2 gündür inndiremyorum
JamSessioN Orjinal Mesajı Yazan: metin27 ya beyler vega'nın 'bu sabahların bir anlamı olmalı' şarkısını nerden bulabilirim! İstersen msn den atabilirim.
metin27 Orjinal Mesajı Yazan: Michael Corleone İstersen msn den atabilirim. çok iii olur adresi weriym:harungirisken@hotmail.com
Ultraslan3 1905 Orjinal Mesajı Yazan: metin27 çok iii olur adresi weriym:harungirisken@hotmail.com banada atabilirmisn? please.... bartu_3@hotmail.com :o :icon_cry:
emre_acar1989 arkadaşlar dr fuchs un mp3lerini bulabileceğim bi site varmı... birde şuana kadar sorunsuz download yapabildiim bikaç site var onları sölim işinize yarayabilir www.mp3turk.org www.mp3kaydet.com www.kebir.net
JamSessioN Orjinal Mesajı Yazan: blueeda çok eski bi şarkı 5-6 senelik kadar... onur mete-seviyorum..bulabileceğim bi link varmı? Walla o parça yok ama istersen yağmurum die bi parçası var. Ehehe buda tam tezgahtar cümlelerine benzedi. ''Elimizde şu yok ama bu olmazmı abla!?'' :)
JamSessioN VEga nın parçasını isteyen arkadaşlar: sözüm size! (ehehe) Kusura bakmayın neden olmuo bilmiorm ama bi türlü gönderemedim. Sürekli sorun çıkıo. Orjinal Mesajı Yazan: Özgürefe HAZİRAN GECESİNİN MÜZİKLERİNİN BULABİLİRMİSİN? Bende var. Tabii yine sorun çıkmazsa isteyene msn den gönderilir.
yashh26 www.mp3turk.org adresinde - Sagopa Kajmerin şarkılarını bulabilirsiniz bolca war..ayrıca GORA nın full albümüde mevcut ...( downloaddan sonra zip için winzip9'a ihtiyacınız var ve zip şifreleri www.mp3turk.org ) ( reklam yapıomuş gibi oldu ama arkadaşlar mp3 istio yazalım :)
emre_acar1989 Orjinal Mesajı Yazan: De47hBlow Orjinal ALBÜM AL Bumu Türkçe RAPE DESTEK saol senin kadar biliom rap e destek vermeyi...samsunda yoktu fuchs ama şimdi öğrendim bi arkadaştan biyere gelmiş...Alıcam şimdi..