ç@rşı_kartalı Orjinal Mesajı Yazan: ç@rşı_kartalı Şebnem Ferah- can kiriklari albumunu ariyorum.(biraz fazla aradim, ama neyse) simdiden cok tesekkur. albumu buldum arkadaslar. yinede tesekkur ederim, bulmasanizda, en az okudunuz.;)
serhatkoyuturk Arkadaslar Gökhan Özen'in ilk albümünden "Özel Kız" şarkısı elinde olan varmı varsa bi rapide falan upload edebilir mi? aradım bulamadım hiçbiyerde bilmeyenler için nakaratı: gel gir koluma kitaplar bizi yazsın laf aramızda ama sen çok özel bir kızsın
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: blueboy92 Arkadaslar Gökhan Özen'in ilk albümünden "Özel Kız" şarkısı elinde olan varmı varsa bi rapide falan upload edebilir mi? aradım bulamadım hiçbiyerde bilmeyenler için nakaratı: gel gir koluma kitaplar bizi yazsın laf aramızda ama sen çok özel bir kızsın Upload ediyorum birazdan koyarım ;) Edit : Upload bitti Gökhan Özen - Özel Kız
serhatkoyuturk Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Upload ediyorum birazdan koyarım ;) şimdiden cok sagol önemliydi;)
eLanvitaL Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Arkadaşım şarkının adı acılı aşkların kadınıyım değilmiş sadece aşkmış biraz o zorladı beni :) Banu Zorlu - Aşk neyse bulduğun için saol
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: blackcold dj akman-seninle ilk defa şarkısını bulabilirmisiniz Buyur kardeş ;) DJ Akman - Seninle İlk Defa
eLanvitaL Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Buyur kardeş ;) DJ Akman - Seninle İlk Defa saol shevchenko :applause:
Cambaz Orjinal Mesajı Yazan: "nikeman_1905 " emret komutanım - dizi müziğini nereden indirebilirim arkadaslar ? Burdan; http://rapidshare.de/files/5738050/Emret_Komutan_m.rar.html Rar şifresini reklam olmasın die burda vermiorum özel mesajlarına bakarsan bulursun.Başka isteyenler arkadaşlarda olursa beni bulsunlar:D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: cracks ibrahim tatlıses - seni sevmeyen ölsün. acil... şu garibanada bi baqı yau :)
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: cambaz Burdan; http://rapidshare.de/files/5738050/Emret_Komutan_m.rar.html Rar şifresini reklam olmasın die burda vermiorum özel mesajlarına bakarsan bulursun.Başka isteyenler arkadaşlarda olursa beni bulsunlar:D saol
serhatkoyuturk Orjinal Mesajı Yazan: cracks şu garibanada bi baqı yau :) albümün ismini biliyomusun bende full varda ben upload ederim bulursam:cool:
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: blackcold karahilal-seni özlemek şarkısını bulabilir misiniz? Hocam walla sende bütün şarkıları bu siteden indirecen heralde :) neyse bu şarkı bende yok olsaydı koyardım
ismet_nash birde bi arkadaşım istedi de ben bulamadım **blue-guity**diye bi albümü varmış onu istiyor adını da tam olarak bilmiyorum bi yardımcı olabilirmisiniz