ŞANLI_ Arkadşlar bugün DreAM TV ''HAPPY HOURS'' programında dinledim çok hoş sarkı bulabilirseniz verebilir misiniz yaa ? MVP-ROCK YA BODY :)
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Senin icin baska bi forumda istek yaptim. Insallah bulunur ;) Bekliyorum. :)
Kokane Bende Burhan Cacan'dan Arada Bir sarkisini ariyorum bu ara... Ayrica bu Gidersen Remix herhangi bi DJ'in remiximi yoksa kendimi yapmis. Emule'de buldum DJ Emrah ama kaynak 0.
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Bende Burhan Cacan'dan Arada Bir sarkisini ariyorum bu ara... Ayrica bu Gidersen Remix herhangi bi DJ'in remiximi yoksa kendimi yapmis. Emule'de buldum DJ Emrah ama kaynak 0. O kadar şarkısını buldum ama 'arada bir' yok... :( Bu arada benim şarkı kendi remixi, DJ Emrah falan değil. :) Sağol..
Ryan Atwood Connect şimdiye kadar sen bana yardım ettin artık sıra bende. MSN'e gelirsen ordan veriyim cüneyt tek'i. ugurcan_sen@hotmail.com
uykucu aras arkadaslar nette hiçbiryerde bulamıyorum :( YAŞAR-KOY BENİ GÖZLERİNE YAŞAR-SENİ EZBERE ALDIM nolur yardım edin
Kokane Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- O kadar şarkısını buldum ama 'arada bir' yok... Hangisi oldugunu bilyon dimi? Belki adi baskadir: "Bir mektup yaz deli deli, arada bir arada bir..."
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Hangisi oldugunu bilyon dimi? Belki adi baskadir: "Bir mektup yaz deli deli, arada bir arada bir..." Bilmiyorum :o Tam ismini öğrenirsen hallederiz.. ;)
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider arkadaşlar Kargo'nun son çıkardığı albümü nereden bulabilirim? Albümü aradım ama bulamadım. Senden birşey isteyeceğim.. :) "110 - Bitti Mi?" şarkısını upload edebilir misin?
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider arkadaşlar Kargo'nun son çıkardığı albümü nereden bulabilirim? Bulamazsın çünkü henüz çıkmadı bile, 15 temmuz da çıkıyor. (AveaMüzik te dinlenebilme ihtimali mevcut)
10UR The Chemical Brothers - It Doesn't Matter (sildim bir daha da bulamadım albüm CD'side kuzenimle birlikte istanbula yolcu) The Chemical Brothers - Dig your own hole Teoman - Rüzgar Gülü(remix) Yardımlarınızı bekliyorum...
ufuk_abay red hot chili pappers- californiacation u ariorum ama bulamadım sizde varsa link verebilirmisiniz
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: ufuk_abay red hot chili pappers- californiacation u ariorum ama bulamadım sizde varsa link verebilirmisiniz upload ediyorum.. hatta bir sürpriz daha upload edeyim ;)
Eagle-Eye tamamdır sürpriz upload edicem dedim bir de biraz uzun sürdü o yüzden.. -> Californication">http://www.megaupload.com/?d=23PG0V19>Californication/a> woodstock konserindeki performansları bu da her yerde bulunmaz ;) -> Californication">http://rapidshare.de/files/3035645/Red_Hot_Chili_Peppers_-_Californication__Live_at_Woodstock_.mp3.html>Californication(Live at Woodstock) -> Can">http://rapidshare.de/files/3036184/Red_Hot_Chili_Peppers_-_07_Can_t_Stop.mp3.html>Cant Stop
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: 10UR The Chemical Brothers - It Doesn't Matter (sildim bir daha da bulamadım albüm CD'side kuzenimle birlikte istanbula yolcu) The Chemical Brothers - Dig your own hole Teoman - Rüzgar Gülü(remix) Yardımlarınızı bekliyorum... Sabaha burdalar.. :)