İsildur Rimi Rimi Ley Yeni Version: mms://212.175.166.3/2005eurovision/turkiyefinal/Track03.wma (Dosyayı flashget programı ile indirin.Dosyayı Winamp ile çalıştırmanızı öneririm)
masterran çağrı ve benhur film müzikleri...yani ana theme leri...yani soundtrackleri, başka bir değişle ana müzikleri, en meşhur olan 2 tanesi......nerden bulabilirim....şimdiden teşekkürler..
CHaMPioN77 **Arkadaşlar Teoman'ın filmi balans ve manevra'nın mp3 lerini arıyorum link bilen varsa yardım edebilir mi?**
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: erdemyilmaz519 tugba ekinci klibini nereden bulabilir yardımmm lütfennn !!!!! >>indirmek için tıkla şifre= www.fosepik.com
4MyStErY3 Arkadaşlar Metin Özülkü'nün unutulmuşmuydum şarkısını nerden bulabilirim.Bulanlar varsa msn den bana yollayabilirler mi?
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77 Arkadaşlar Teoman'ın filmi balans ve manevra'nın mp3 lerini arıyorum link bilen varsa yardım edebilir mi? " Üç beş kişi " var. Gönderebilirim, süper şarkı. ;)
snakeman Arkadaşlar bana Nefretin "Anahtar" albümü lazım bilen varsa link verebilirmi?.. Ve Connect bana o parçayı yollayabilirmisin veya link verebilirmisin??
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- " Üç beş kişi " var. Gönderebilirim, süper şarkı. ;) TAMAM DOSTUM MSNDEN YOLLARSIN
erdemyilmaz519 Orjinal Mesajı Yazan: NORTON Arkadaslar "HEPSI" Grubunun Sarkilarini ariyorum Album yeni cikmis bilen varmi http://www.foseptik.com/default.asp?kat=mp3&id=2&pn=27&harf=&kullanici_tercihi= buyur kardeş
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider Balans ve manevra'nın mp3'lerini nasıl bulabilirim? BENDE BİR TANE VAR YOLLARM MSN DEN
NORTON Orjinal Mesajı Yazan: erdemyilmaz519 http://www.foseptik.com/default.asp?kat=mp3&id=2&pn=27&harf=&kullanici_tercihi= buyur kardeş Baba Büyüksün !!!
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77 BENDE BİR TANE VAR YOLLARM MSN DEN Olm sevinçten ağlatacaksın beni. İnşallah benim sana yolladığım 1 dakikalık (Teoman-Kadınım) versiyondan bahsetmiyorsundur? Eğer öyleyse :silah: :kavga: ;) Ders çalışacak olmama karşın msn'imi akşama kadar açık tutacağım. Bir ara yollarsan sevinirim :)