Peech Arkadaki şarkı ? fast and furious 2 den bir şarkı yanlış hatırlamıyorsam :rolleyes: Pit bull - Oye soundtrack olması lazım çünkü benim telefonumda var :D
Lezorath Evet buldum şarkıyı eyvallah :D Adını felan yazsan bulamadım ben :D Pitbull Oye Soundtrack diye arat 2 Fast 2 Soriuos diye çıkıyor 2 tane gördüm ben onlardan birisi video atabilirim istersen.
selamerhabay arkadaşlar euro 2012 fransa-ingiltere maçında oyuncular sahaya çıkarken bir müzik çalmıştı onun adını ne zamandır arıorum bulamadım yardım edebilecek yokmu :(
Highlander arkadaşlar euro 2012 fransa-ingiltere maçında oyuncular sahaya çıkarken bir müzik çalmıştı onun adını ne zamandır arıorum bulamadım yardım edebilecek yokmu :( Bu olabilir mi?
ecilk Arkadaşlar bir arkadaş ta söylemiş İngiltere Fransa macı baslarken bir şarkı calıyodu hatta "> burdada calıyo bunun adı ney ???
Pierre-Emerick Aubameyang **Adidas'ın Kır Zincilerini reklamındaki arkadaki müzik ne bilen var mı mükemmel bir müzik.**
Peech Adidas'ın Kır Zincilerini reklamındaki arkadaki müzik ne bilen var mı mükemmel bir müzik. Innocent feat. Yolanda (Far Too Loud Remix) by 30hz :rolleyes:
burc ugur Arkadaşlar bu şarkıyı arıyorum 2 sene oldu ama bulamadım. Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2011'de çalmıştı. Şarkının alt yapısı "Axel F - Beverly Hills Cop" adlı parçadan alınmış ama bir türlü bulamadım videodaki müziği ..
Pierre-Emerick Aubameyang Adidas'ın Kır Zincilerini reklamındaki arkadaki müzik ne bilen var mı mükemmel bir müzik. Innocent feat. Yolanda (Far Too Loud Remix) by 30hz :rolleyes: Çok teşekkürler.Kaç gündür arıyordum Allah Razı Olsun :)