beyler benım 2. bı sorum olucaktı bunu baya eskıden sormustum tkrar sorayım bugune kadar bulamadıgım teeek sarkı kac yıllık oldugunu bılmıyorum fazlada eskı oldugunu zannetmıyorum ama ben bundan en son 3.5 - 4 sene evvel mtv,mcm gbı buyuk muzık kanallarında dınledım. valla hatırladıgım kadarı ıle soyleydı
*''- naaaa nananaaa nanana Lunaa -'' hanı aklımda kalanları yazıya dokunce bole bısey cıkıyor ama bana içinde LUNA gecen bi cok sarkı gosterdıler hıcbırı degıldı ıllakı ıcınde LUNA gecıyor demıyorum ama bnm aklımda oyle kalmıs NUNA*'da olabılır baska bıseyde olabılır hıc alakası olmayada bılır rıtmı boyleydı tam olarak sozlerı nedır hıc bılmıyorum mırıldanma ıle bole bısey cıkıyor ortaya... sarkı ile ilgili bazı ipucları verıyım
-Sarkı ingilizce değil bunu kesin biliyorum.
-Latin di galiba Latin havası vardı.
-Klibinde sarkıcı bi sahnede mıkrofonun onunde soyluyordu arkasında calanlar vardı.
-Hareketlı bı sarkı degıldı Slow'du ama arabeskte deıldı en azından ben oyle zannedıorum.
-Sahnede hatırladıgım kadarıyla kar mı ne yagıyordu yada sıslı kasvetlımıydı neydı.
-Adam koyu renklı bı elbıse gıymıstı takım elbıseydı galıba.
-Bir ERKEK soyluyordu! KADIN falan degıldı ama sonradan bı kadın sarkıcıda soylemıstır onu bılemem ama hıc bı kadından da duymadım...
-En azın 5-6 senelık bı gecmısı var belkıde daha eskı ama 2000'lerın sarkısı zamanında ben baya yerde duyuyordum cafelerde falan calıyordu buyuk muzık kanallarında da sıkca calıyordu.
yani size verebilecegim ipucları bu kadar arkadaslar gercekten hayatımda tek arayıpta bulamadıgım sarkı 2.5 senedır google'nın altını ustune getırdım yok bulabılırsenız en azından tahmınler yurutursenız gercek cok sevınırım ılla ki biri bılıyordur yav :P