uykucu aras arkadaslar bu soylycegm sarkı cocuklar duymasın da calmıstı hatta pınar altug un yerine diziye gecen kadın (zeynep tokus tu galiba adı)onun oynadıgı ilk bolum.amerikadan gelmisti hani hawa alanında slow bi parcaydı erkek biri soyluyodu ÇÖL ORTASINDA BİR ÇİÇEK GİBİ..................................................................... diye baslıyodu hatta umarım anlatabilmisimdir yardım ederseniz sewinirim
Hami(10) Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) avara huu huuuuu diye bi şarkı var uzun zamandır arıyorum galiba azeri şarkısı mutlaka duymuşsunuzdur hoş bi müziği var bilen varmı bu şarkıyı en son cennet mahallesinde ve bu akşam olacak o kadar da çaldı bayağı tanınmış bi şarkı adını bilen varsa çok makbule geçer. şarkıyı buldum sonunda 370 kb bişey isteyen için http://dl.par.downloadhosting.com/download/trial_download_auth/28f2911bb18b48e982bb028b0abb689d-1105138236/TarantuLas/AwaaraHoon.mp3
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: blueeda şarkı 1984ün hitlerinden söyleyenin adı antonio bilmemne bilen varmı..nekadar açık anlattım dimi?:) bunu bulabilecek yok heralde:) nyse bende başka sorarım bende bilinmeyen şarkı çoook:) şincik nasıl anlatsam...nakaratında days my friend,sing a dance,forever ı...sonra la la la la lala falan die başlıo hatta gsnin böyle bi marşı var arkadaşlar bari buna bi cvp:)
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: blueeda nakaratında days my friend,sing a dance,forever ı...sonra la la la la lala falan die başlıo hatta gsnin böyle bi marşı var arkadaşlar bari buna bi cvp:) "Those were the days"i diyor olabilir misin acaba? onu diyosan süper şarkıdır Mary Hopkins'in yorumunu tavsiye ederim :rolleyes: biraz hatırlatma yapayım Those were the days my friend We thought they'd never end; We'd sing and dance forever and a day... şeklinde devam ediyor
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye "Those were the days"i diyor olabilir misin acaba? onu diyosan süper şarkıdır Mary Hopkins'in yorumunu tavsiye ederim :rolleyes: biraz hatırlatma yapayım Those were the days my friend We thought they'd never end; We'd sing and dance forever and a day... şeklinde devam ediyor işte bu be!çok teşşekkür ederim ya..şimdi bide link arayalım :)
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: blueeda işte bu be!çok teşşekkür ederim ya..şimdi bide link arayalım :) önemli değil ama yine eski günlerimi aklıma getirdi bu şarkı ya lise yılları falan ne diyim upload ettim download accelerator gibi bir programı kullanmamak şartıyla indirebilirsiniz Those">http://rapidshare.de/files-en/311802/167/Mary_Hopkins_-_Those_Were_The_Days.mp3>ThoseWere The Days
PaoLo_RosSi Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye önemli değil ama yine eski günlerimi aklıma getirdi bu şarkı ya lise yılları falan ne diyim upload ettim download accelerator gibi bir programı kullanmamak şartıyla indirebilirsiniz Those">http://rapidshare.de/files-en/311802/167/Mary_Hopkins_-_Those_Were_The_Days.mp3>ThoseWere The Days kadının sesi gerçekten çok güzelmiş
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: vince15 Ben bunu kaç kere söledim işte daha önce de yazmışım! Loco - Loving Paris http://www.onlyfenerbahce.net/depo/loco.zip Baba çok sağol biraz geç oldu ama . :D
Eagle-Eye şarkının adı "the memory remains" vokal yapan kadının adı da marianne faithfull babaanne lafı nerden çıktı?
blueeda şarkının adı take me home heralde nakaratından aklımda kalanlar..take me .. home,to the play..valla bööle bişi..bi adam söölüo.. bi tane daha var..:)fazla oldum galiba..nakaratından yine..ım sorry if ı .. cry,if ı..,ım just a man...buda böyle gidio..şarkının adı just a man zaten(galiba) adamın adı?
Knight Rider arkadaşlar şu "yabancı damat" dizisinin sonunda çalan bir müzik var. Hatta Gökhan Kırdar söylüyor. Şarkının adını bilen varmı?
Spocket Bir tane rep şarkı var, başında "Cesaretin Var mı aşka" çalıyo sonra, bi arkadaş yabancı rep söylüyo sonra Türkçe rep söylüyo... Bu şarkıyı kimin söylediğini bilen var mı, ya da elinde varsa MSN'Den gönderebilcek olan, link vercek olan vs.
II.Ghulam Bodyguards Bu ara pek rastlayamıyorum ama Show Tvde Haftasonu öğle saatlerinde Ülkerspor ve Efes Pilsenin Avrupa Maçlarını gösterirken bi yunan müziği çalıyordu.Hatta programın sunucusunun adıda Çağataydı sanırım orda geçen yunan şarkıyı bilen varsa sevinirim.
II.Ghulam Bodyguards Pes4 WolfPatchdeki menü şarkısı ''U2-Beatiful Day'' ile ''Poets of the Fall - Everything Fades'' (MaxPayne2 deki Late GoodBye'dan bile daha ii bence) bu şarkılarıda dinlemenizi öneririm.Baya güzel ikisinde Ares'ten bulmuştum ben
FastRaßßit Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Bir tane rep şarkı var, başında "Cesaretin Var mı aşka" çalıyo sonra, bi arkadaş yabancı rep söylüyo sonra Türkçe rep söylüyo... Bu şarkıyı kimin söylediğini bilen var mı, ya da elinde varsa MSN'Den gönderebilcek olan, link vercek olan vs. kmn sölediini bende blmiom ama istersen msn'den atarm!
ugur35 Bende metro fm'de bi şarkı duydum şarkının nakarat bölümünde şöyle bişey geçiyodu "galma essamb you fredo" diye bişey anlayın artık hiçbiyerde bulamadım. Link falan verebilirmisiniz biliyosanız?
Kokane "galma essamb you fredo" Gercekten böylemi yazdin arama motoruna : ) Alemsin vallaha... Bulmamana sasirmadim :cokkomik: