Camby Orjinal Mesajı Yazan: Kerem Orjinal Mesajı Yazan: Camby Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Exvision Doktorlar dizisinde bir şarkı dikkatimi çekti. Geçen hafta çaldılar, bu haftada bitişte çalındı. Adını bileniniz var mı acaba ? Söyleyen kişinin adını bilmiyorum ama şarkının adı 'Eyvallah'.Ayrıca şu anda hiç bir yerde yok. Deniz Arcak - Eyvallah Yok o şarkı değil.Şimdi baktım.
Life. **arkadaşlar Vodofone yeni bi reklamı var hatta Mustafa Denizlide var reklamda orda çalan şarkının adı nedir?**
Camby Orjinal Mesajı Yazan: Cristiano Ronaldo_7 arkadaşlar Vodofone yeni bi reklamı var hatta Mustafa Denizlide var reklamda orda çalan şarkının adı nedir? Gwen Stefani ft. Akon-Sweet Escape
uurture Show Tv'de magazin programında calam müzik var radyo'dada cıkıyo dj two house öyle bişeyler diyodu sanki sadece müzik konuşma felan yok söylerseniz sevinirim...
3mr3_08 ARKADASLAR NİKE NİN BİR MÜZİGİ VAR COK GÜSEL AMA ADINI FALAN BİLMİYORUM :confused: EGER BİLEN VEYA BULAN VARSA SÖYLEYEBİLİRMİ ACABA ? BU SARKIYI MUTLAKA BULMAM LAZIM :o
Passenger "come back" adlı romantik bir şarkı bayan vokal söylüyor fakat söyleyenin adını bilmiyorum,cok beğendiğim bir şarkı eğer bilen varsa söylerse severim.
Crystal arkadaşlar biraz eski ama banada kemal sunal filmi olan garipin duygusal şarkısı lazım heryerde aradım bulamadım adını bilen varsa yazarsa iyi olur...
Crystal birde gstv de lincoln klibi vardı hatta youtubede lincoln gstv diye aratıncada çıkıyor.oarada bir bayan söylüyordu bazı yerleri koro halinde romantik bir şarkı ismini bilen varsa yazarsa çok makbule geçer
tarzanlar 45 atv ana haber giriş müziğinin adı hatta karayip korsanları filmindede çalıyo bu şarkının adını bilen varmı
Paul Pierce hakan01 arkadaşım senin dediğin lincoln un klibindeki şarkı şu diye hatırlıom ben blero-can't you sea
Moldovan9 ntv sporda haftanın gollerinde çalan bi şarkı var onu bi türlü bulamadım neredeyse namus meselesi haline geldi ya lütfen şarkının adı da olabilir tv den ne bir şekilde kayıdıda
hsyn22 Lütfen şu ntvsporda haftanın golleri gösterirken çalan şarkının ismini yazın. Haftalardır arıyorum ama bi türlü bulamadım.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.