Ozy1907 Arkadaşlar ligtv de indiana jones un müziğine benzeyen bi şarkı çalıyor bir klipte o şarkıyı bilen var mı?
wasaby arkadaşlar euro 2008'de futbolcular sahaya çıkarken bi müzik çalıyor adını bilen varsa söyeleyebilir mi??
beckham_20 Orjinal Mesajı Yazan: sleeepless joy tv diye bi kanal vardi bir ara daha sonra metro + oldu sanırım.orda bir şarkı vardı sanırım sarkı fransızcaydı klibini hatırlıyorum. cocuk ve annesi deniz kenarına gidiyorlardı.cocuk kumlarla oynuyordu annesi de birşeyler hazırlıyordu.daha sonra hava kararıyordu ve fırtına cıkıyordu annesi kumlar arasında kayboluyordu cocuk saklanıp kurtuluyordu 3 yıldan beri arıyorum ama bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim evet,bende bu şarkıyı uzun zamandır arıyorum
crdsa Bugun girmiş oldugum bir magazada yabancı pop-club karısımı bir sarkı caliyordu. Daha oncede kulak asinaligim vardi. Come on everybody come on everbody sozleri geçiyor sarkıda. Youtubeda orda burda her yerde aradım bulamadım. Rock sarkılar cıkıyor ama rock deigl club pop arası bir şey. Nakaratında come on everybody diyor. Fena takıldım nolur bilenler solesin sunun adını içinde come on everybody olan binlerce şark var. Benim de Dj BjK gibi aklıma ilk Rock This Party geldi :)
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: wasaby arkadaşlar euro 2008'de futbolcular sahaya çıkarken bi müzik çalıyor adını bilen varsa söyeleyebilir mi?? Shaggy - Feel the Rush
wasaby Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: wasaby arkadaşlar euro 2008'de futbolcular sahaya çıkarken bi müzik çalıyor adını bilen varsa söyeleyebilir mi?? Shaggy - Feel the Rush yok o değil http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=36002520 burada bizimkilerle isviçreli oyuncular sahaya çıkarken tribünlerden çalan müzik
Legend_Ghost_2307 ya ßi şarkı var konserden çekilmiş bi şarkı ve bütün sporla ilgili başarı öykülerinde arkadan bu ses gelir.. :D bi erkek söylüyo :S detaylı bilmiyorum ama çok güzel bi şarkı.. sade türkiye değil bütün dünyadaki spor olaylarıyla birlikte ortaya çıkan bi şarkı..:S
Ozy1907 Orjinal Mesajı Yazan: Legend_Ghost_2307 ya ßi şarkı var konserden çekilmiş bi şarkı ve bütün sporla ilgili başarı öykülerinde arkadan bu ses gelir.. :D bi erkek söylüyo :S detaylı bilmiyorum ama çok güzel bi şarkı.. sade türkiye değil bütün dünyadaki spor olaylarıyla birlikte ortaya çıkan bi şarkı..:S WE ARE THE CHAMPİONS - QUEEN den mi bahsediyorsun?
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: wasaby yok o değil http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=36002520 burada bizimkilerle isviçreli oyuncular sahaya çıkarken tribünlerden çalan müzik O şarkı turnuvanın şarkılarından biri değil, adını da bilmiyorum.
Legend_Ghost_2307 Orjinal Mesajı Yazan: Ozy1907 Orjinal Mesajı Yazan: Legend_Ghost_2307 ya ßi şarkı var konserden çekilmiş bi şarkı ve bütün sporla ilgili başarı öykülerinde arkadan bu ses gelir.. :D bi erkek söylüyo :S detaylı bilmiyorum ama çok güzel bi şarkı.. sade türkiye değil bütün dünyadaki spor olaylarıyla birlikte ortaya çıkan bi şarkı..:S WE ARE THE CHAMPİONS - QUEEN den mi bahsediyorsun? Yok ßu değil..daha yavaş bi şarkı bi adamın sesi.. fbtvde genelde çok çıkıyo arada hafif gitar çalıyolar falan :S off çok güzel bi şarkı 2 senedir bulamıyorum :D
pembe233727 arkadaşlar çek maçından somra ligtv de bi nihat klibi çıkmıştı maçın adamı olduu için. ordaki şarkının adı ney bilen warmı. bi remix parça heralde. you can ring my beeelllll.. filan diodu. bulabilen varsa tam süper olacak. bari en azından adını buluvern
Legend_Ghost_2307 milli takımın euro 2008 için reklamlarda dönen bi şarkısı var..yer gök inlesin bu sesi dinlesin falan :D ßu şarkının yabancı versiyonu var adını bilen varsa söyleyebilirmi.. :)
How.44 Helldorado - A Drinking Song Ayrıca Türkiye'de Dolapdere Big Gang de albümlerine koymuşlardı bu şarkıyı onu da dinlemeni öneririm..Sanırım Teoman vokal yapıyordu..;)
beckham_20 Orjinal Mesajı Yazan: sleeepless joy tv diye bi kanal vardi bir ara daha sonra metro + oldu sanırım.orda bir şarkı vardı sanırım sarkı fransızcaydı klibini hatırlıyorum. cocuk ve annesi deniz kenarına gidiyorlardı.cocuk kumlarla oynuyordu annesi de birşeyler hazırlıyordu.daha sonra hava kararıyordu ve fırtına cıkıyordu annesi kumlar arasında kayboluyordu cocuk saklanıp kurtuluyordu 3 yıldan beri arıyorum ama bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim Noir Desir - Le vent nous portera aradığın şarkı bu galiba
Legend_Ghost_2307 Orjinal Mesajı Yazan: Dukebox Helldorado - A Drinking Song Ayrıca Türkiye'de Dolapdere Big Gang de albümlerine koymuşlardı bu şarkıyı onu da dinlemeni öneririm..Sanırım Teoman vokal yapıyordu..;) Çok Saol yaa.. :D teşekkürler.. :)
Ozy1907 Orjinal Mesajı Yazan: Legend_Ghost_2307 Orjinal Mesajı Yazan: Ozy1907 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Legend_Ghost_2307 ya ßi şarkı var konserden çekilmiş bi şarkı ve bütün sporla ilgili başarı öykülerinde arkadan bu ses gelir.. :D bi erkek söylüyo :S detaylı bilmiyorum ama çok güzel bi şarkı.. sade türkiye değil bütün dünyadaki spor olaylarıyla birlikte ortaya çıkan bi şarkı..:S WE ARE THE CHAMPİONS - QUEEN den mi bahsediyorsun? Yok ßu değil..daha yavaş bi şarkı bi adamın sesi.. fbtvde genelde çok çıkıyo arada hafif gitar çalıyolar falan :S off çok güzel bi şarkı 2 senedir bulamıyorum :D Buldum "THE BARD'S SONG-BLİND GUARDİAN"
Legend_Ghost_2307 Çok Saol aradığım şarkı bunun konserde söylenenleriydi..:D The Bards Song Live olarak bulabilecek bi arkadaş varmı.. :( özelden link atarsa çok sevinirim çok güzel bi şarkı :(:(
TuRneR Beyler bu şarkı tel. çalıo mukkemmel ama adını bilmiyorum süper sizin için upload ettim sizde dinleyip bana adını söylermisiniz?? http://rapidshare.com/files/123559880/burc_ugur.mp3.html İsterseniz bu linkten indirip dinleyin ama adını bilmiyorum cok kısa bu sarkı ben uzununu arıyorum bu yuzden ısmı lazım