Necaty Arkadaşlar bende bi şarkı arıyorum yabancı yüksek bas lı müzikle giriyor.Bi kısmında kadın bağırıyor(biraz terbiyesiz anlamda bağırıyor) Daha sonra adam Okey.Lets go diyor ve tekrar baslı müsik giriyor şarkı böyle bilen varsa söylerse sevinirim..
showman Ben ntv de haftanın Türkcell Süper Ligi'nde atılan gollerinin kısa bir özet halinde geçen programdaki müziği atıyorum. Aslında o bir program değil. Sadece program aralarında rekla gibi 5 dk da geçiveriyor hemen goller. Onun arkasında çalan fon müziğini arıyorum. Bu müzik "Soul Avengerz ft Javine - Don't Let The Morning Come" şarkısında da arkada çalıyor.
RoBiNHo_I0 tv8 de çıkan premier lig şarkısının adını bilen var mı?? Ben de arıyorum bu şarkıyı bilen yok mu??
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: Necaty Arkadaşlar bende bi şarkı arıyorum yabancı yüksek bas lı müzikle giriyor.Bi kısmında kadın bağırıyor(biraz terbiyesiz anlamda bağırıyor) Daha sonra adam Okey.Lets go diyor ve tekrar baslı müsik giriyor şarkı böyle bilen varsa söylerse sevinirim.. Bu Olabilir mi Ki ? :)
Necaty Gökhan Süpersin Teşekkürler..;) **Edit:O şarkı değil hala arıyorum** ama Gökhan saol ilgilenmen yeter...
Ron4LdiNH0 tv8 de çıkan premier lig şarkısının adını bilen var mı?? Ben de arıyorum bu şarkıyı bilen yok mu?? Bu şarkıyı bilen hala çıkmadı:D :confused: ne şarkı sormuşum bea
Ayrton Senna Da Silva Ben de FB TV de Spor Magazin programında Avrupa liglerinin gollerini gösterirken çıkan müziği arıyorum.
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: Anders_52 Ben de FB TV de Spor Magazin programında Avrupa liglerinin gollerini gösterirken çıkan müziği arıyorum. Bu şarkının müziğini Fenerbahçe taraftarı Sivasspor maçında ilk 20 dakikada "Oleeyyyy Feeeneeerrrbaahhhçee" diye tezahürat yapmışlardı.
Immune Tv8'de Serie A reklamı çıktığında "laşomtamiiiii fantaaaneee" (fazla üfürük oldu galiba):D gibi bi şarkı çıkıyo bunu bilen mutlaka sölesin çok hoşuma gitti şarkı ya..
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: NuKe_15 WC 98 Oyunundaki şarkı wardı ı can .... gibi giderdi o şarkıyı aryorum.. Bu mu?
.ArThuR. beyler geçen Nuri alçonun bir filmini izliyordum. türk filmlerinde hep tecavüz sahnelerinde çalan bir şarkı var:) adını bilen veya link verebilecek olan varsa şimdiden teşekkürler...;)
Ayrton Senna Da Silva Büyük ihtimalle Modern Talking - Brother Louie'dir ">Video Klib Buysa bana bildir. Şarkıyı upload edim