m0K0k0 yaw bu lewis reklamında hani adam dama çıkıyor kadının biri yatmış lewis kot reklamında arkada çalan şarkının adı ney
R9_ozankutlu arkadaşlar bu yazdığım şarkılardan birini bile bulsanız allah razı olsun 1.castrol reklamında çalan şarkı yı bilen varmı ajda pekkanın o benim dünyam şarkısıyla aynı ama yabancı versiyonu 2.italya serie a reklamında çalan şarkı
Lvnt_Asn Orjinal Mesajı Yazan: R9_ozankutlu arkadaşlar bu yazdığım şarkılardan birini bile bulsanız allah razı olsun 1.castrol reklamında çalan şarkı yı bilen varmı ajda pekkanın o benim dünyam şarkısıyla aynı ama yabancı versiyonu bende arıyorum bu sarkıyı bide ntvde la liga ligleri macları için calan sarkıyı arıoyrum????
Shevchenko la liga müzigi rumda de barcelona olması lazım geçen sene öyleydi bu senede değişmemişse odur daha önce de sorulmustu arama yaparak bulabilirsin eger hala oysa
phatuphatu arkadaşlar içinde şu sözler olan bi şarkı biliomusunuz ya bir cep telefonunda görmüştüm galiba TAN söylüo ama çok emin değilim ''BİLİRSİN SEN BENİ NE ÇOK SEVDİM SENİ'' telefonda bahar olarak kayıtlıydı ama adını bilmiom şarkının bulsam çok gsl şarkıydı bea yardım edin beyler...
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: c o n q u e r o r arkadaşlar içinde şu sözler olan bi şarkı biliomusunuz ya bir cep telefonunda görmüştüm galiba TAN söylüo ama çok emin değilim ''BİLİRSİN SEN BENİ NE ÇOK SEVDİM SENİ'' telefonda bahar olarak kayıtlıydı ama adını bilmiom şarkının bulsam çok gsl şarkıydı bea yardım edin beyler... Melih Görgün - 14 Bahar
showman Orjinal Mesajı Yazan: CutepoisQn Orjinal Mesajı Yazan: R9_ozankutlu arkadaşlar bu yazdığım şarkılardan birini bile bulsanız allah razı olsun 1.castrol reklamında çalan şarkı yı bilen varmı ajda pekkanın o benim dünyam şarkısıyla aynı ama yabancı versiyonu bende arıyorum bu sarkıyı bide ntvde la liga ligleri macları için calan sarkıyı arıoyrum???? Bonnie Tyler - I need a hero
Gökhan Ihlamurlar Altında Dizisinde Çalan Bir Parça Var.(Filmi İzlemiyorum, Reklamında Dinlediğim Müzik Hoşuma Gitti.) Bilen Var mı Acaba Bu Parçanın Adını ? İntizar"ın Söylediği Ihlamurlar Altında Parçası Değil, Şimdi Çalan Müzik Yeni.
Eagle-Eye Soca Gang - Chacarron Macarron bunu diyosun sanırım da ne sinir bozucu illet bi şarkıdır bu da :)
Dragon173 digitürk reklam müziğini bilen varmı... şuünlüler hayı hayır diyo sonra bi müzik çalıyo o reklam
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: BewarE Dün beyaz show da çıkan adamın şarkısının adı nedir? hala arıyosan buyur.. http://rapidshare.com/files/2913631/Soca_Gang__-_Chacaron.mp3
Ozzy_AFR Orjinal Mesajı Yazan: emrecapin opel corsanın reklamında çalan şarkının adını yazarmısınız sanırım sean paul sölüyo aynen bende onu arıyorum bilen yokmu?