BRUTIGUL Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko BRUTIGUL, süpersin be abi çok saol walla Önemli değil kardeşim. Sen sağol..:)
Eyvallah Orjinal Mesajı Yazan: _Stallion_ .............arkadaşlar dans edermisin yarışmasında hiphop danslarında kullanılan bir şarkı var onun adını bir türlü bulamadım şarkı şöyle başlıyor damp damp damp diye mırıldanıyor sonra da şarkıya başlıyor birde şarkının içinde mendiosa mı diyor yoksa let me outta mı diyor öyle birşey var lütfen şarkının adını bilen varsa bana yardım etsin........... arkadaşlar benim sorduğum şarkıyı hiçkimse bilmiyormu bea lütfen biliyorsanız bi yardım edin lütfen........
aRiZen CHaMPioN77 şahandaki şarkıyı hala bulamadıysan yazıyım Rage Against the Machine-Killing in the Name of
Eyvallah arkadaşlar sinek tv'deki maydaymania programında çalan şarkının adını bilen var mı şimdiden teşekkür ederim......
Kokane Arkadaslar "Dans" diye bir sarki var VIVA'da cikiyor hep. Afrikalilar söylüyor. O sarkinin gercek adi ne?
R9_ozankutlu benim dediğim şarkı dünya kupası maçlarından sonra stadda çalıyo hatta lig tv o şarkıyla galatasaraya uefa klibi hazırlamıştı hatta aynı şarkıyla muhteşem goller klibi hazırlanmıştı bu şarkının adını bilen warmı şidmdiden sağolun
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: TЯeX™ Pes 5 in Giriş Vidyo sunda çalan müzik aynı zaman da joga bonitodadavar Bİrazdan upload ederim. o mu tam bilmiorum ama ben o die biliorum. Kasabian-Club Foot http://rapidshare.de/files/23702556/Kasabian_-_Club_Foot.mp3.html
phillyers Orjinal Mesajı Yazan: Starbury Bu değil ya Brezilya milli takımının olduğu reklamda çalan şarkı zaten şarkı B.E.P. şarkısı onu biliyomda adını bilmiyom yinede sağol şarkının adı: sergio mendes feat. black eyed peas - mas que nada
MoonLord eh bu konuyu aradım çıkardım :D Yapı Kredi bizim ev mi ne öyle bi reklam var onun müziğinin ismini bilen var mı?
MoonLord Neyse buldum başta bulamamıştım buraya yazdım ama şimdi buldum dinlemek isteyen **crosby stills nash and young - our house**
__C.RONALDO__ ya arkadaşlar şu pepsi reklamı warya onun şarkısını bulamadım....DA DA DA warya o şarkı...
Kokane Orjinal Mesajı Yazan: __C.RONALDO__ ya arkadaşlar şu pepsi reklamı warya onun şarkısını bulamadım....DA DA DA warya o şarkı... Bu aslinda cok eski bi alman sarkisi. Da da da, ich lieb dich nicht du liebst mich nicht - TRIO
aRiZen Orjinal Mesajı Yazan: MoonLord Neyse buldum başta bulamamıştım buraya yazdım ama şimdi buldum dinlemek isteyen crosby stills nash and young - our house saol bende bu şarkıyı arıodum
The Patriot **ya gençlik son günlerde powertürk"te çok çıkıyo yüksek sadakatın bi şarkısı var çok hoşuma gitti ama adını öğrenemedim şarkının acaba bilen var mı** :confused: