blueeda eski bi şarkı sanırım Taner sölüyo..? yıllarca aynı ... ayne perde yıllarca aynı ev aynı yerde sevdikte katlandık bunca derde ama çok yanlıştı,yanlış aşktı ama suç hep bende.... gibi bişeydi sanırım....?
Makaay Taner - Aynı Perde Dert yine dert, bıktım senden Git hadi git koptuk zaten Her sebebin bendim madem Neden sustun, neden Olanlar oldu, yakalandık Fırtınadan yara aldık Olanca sevda bir kalemde Silinip gitti Yıllarca aynı rol, aynı perde Yıllarca aynı ev aynı yerde Sevdim de katlandım bunca derde Ama çok yanlıştı Adı yanlış aşktı Ama suç hep bende...
Brian Moser Orjinal Mesajı Yazan: Dragon173 pepsi blue reklamındaki müziğin adını söyleyebilecek varmıı????? Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye Pepsi Blue reklamındaki müzik için Pulp Fiction filminin soundtrack'i desek daha doğru. adı Misirlou - Dick Dale versiyonu güzeldir. daha önce biri yazmıştı ama hatırlatmış oldum. hatta Spocket'ti sanırım o bilir böyle şeyleri ...
Dragon173 pepsi blue için çok saolun beyler buldum şu an dinliyorum acaba first duo nun kini de söyleyebilirmisiniz azra akının oynadığı reklam
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: Dragon173 pepsi blue için çok saolun beyler buldum şu an dinliyorum acaba first duo nun kini de söyleyebilirmisiniz azra akının oynadığı reklam ben onu da yazmıştım ;) Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye The Dandy Warhols - We Used To Be Friends
Joetri Arkadaşlar adını merak ettiğim bi şarkı var bu videoda şarkı çalıyo(Fenerbahçe'nin attığı bi gol sonrası,o dönem gol sonrası müziği olarak kullanılmış) adını yazarsanız sevinirim. NOT:Böyle bi şekilde koymamın bi sakıncası varsa özür dilerim özellikle Galatasaray'lı ve Beşiktaş'lı arkadaşlardan. http://www.antu.com/naklenx/2002-2003/fener_gencler/0203fener1gencler0.mpg
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: Joetri Arkadaşlar adını merak ettiğim bi şarkı var bu videoda şarkı çalıyo(Fenerbahçe'nin attığı bi gol sonrası,o dönem gol sonrası müziği olarak kullanılmış) adını yazarsanız sevinirim. Söyle Canım.. Erol Evgin'in meşhur şarkısı işte bestesi rahmetli Melih Kibar'ın
Ryan Atwood arkadaşlar tarkan'ın oynadığı ilk opet reklamıydı galiba. hani benzinciye gelip benzin alıyodu sonra gaza basıp otobana çıkıyodu. orda çalan bi şarkısı vardı hızlı tempolu bişey.(kendi şarkısıydı yani) onun adı neydi ya?? :drooling:
CHaMPioN77 **Amerikadan çıkma yeni bir hiphop grubu var. Dini rap yapıyorlar. Müziklerinde Müslümanlık ile ilgili mesajlar veren harika bir grup bence. Adını bilen var mı ?**
Brian Moser Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77 Amerikadan çıkma yeni bir hiphop grubu var. Dini rap yapıyorlar. Müziklerinde Müslümanlık ile ilgili mesajlar veren harika bir grup bence. Adını bilen var mı ? Native Deen :)
Joetri Bi tane şarkı var lady diyo nakaratında şarkının adının lady olduğunu duymuştum ama arattım müzik sitelerinde bişey çıkmadı hatta Hollandalı bi grubun söylediğini hatırlıyorum.Eğer adı lady diilse doğru adını ladysede indirebileceğim bi link verirseniz sevinirim.
Eagle-Eye bi Lady var 4-5 sene öncenin hiti Modjo diye bir grup söylüyor. ama hollandalı diil fransız onlar Lady, hear me tonight cause my feelings... diye gidiyor. buysa link vereyim
lame timurlenk bu şarkı fıfa 06 da da war sanırım acele lazım lutfen bılen warsa bı baksın http://www.pes5.net/tr/flash.html burada yukarıda traıler a tıklayın ve ızleyın orada çalan şarkıyı bılırsınız umarım napayım şarkıyı anlatamıcağım ıcın böle oldu:D
snakeman ya bi şarkı var geçrn gün duydum ama radyoda duyduğum için doğal olarak adını alamadım :/ "bana bir masal anlat baba" nın rap versiyonuydu ama günlerdir aramama rağmen bulamadım...bilen varsa lütfen yazsın..bide nereden bulabileceğimide söylerseniz iyi olur :)