aRiZen Orjinal Mesajı Yazan: tolgajk dur arkadaş hırs yaptım bulucam hatta o nannnan. lı kısmı söledikten sonra nannannannannannaaaa dio dimi :biggrin2: ewet abi ewet ha gayret :D
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: arizen arkdslar bilmiom belki daa once yazılmıstır ama clup larda fln calan nanannannayiee :D die bi sarkı war icinde bide when we met on the beach gibi bişiler gecio galba Ya bu şarkının sözlerini biliyorum , melodisini de çok iyi hatırlıyorum ama ismi aklıma gelmiyor. "Summer Love" diyesim geliyor.
Psycho Arkadaslar öncelikle herkese merhaba ben de daha önce ligtv'de bi programı izlerken duydum şöyle bişeydi 'oh babby babby to love' gibisinden bişeydi slow bi parçaydı bulabilirseniz çok sevinirim uzun süredir arıyorum bu şarkıyı
tolgajk Orjinal Mesajı Yazan: arizen arkdslar bilmiom belki daa once yazılmıstır ama clup larda fln calan nanannannayiee :D die bi sarkı war icinde bide when we met on the beach gibi bişiler gecio galba bide almanca bi sarkı war "eamen" gibi bişiydi soleyen yannıs hatırlamıosam o sarkının adı bide romeo-just wait nerden bulabilirim bunları bilen warsa cok sevinicem :) BULDUMMMM :scn_dua: REMEMBER-UNDERDOG PROJECT
hellraiser Orjinal Mesajı Yazan: Engin-gs Ya bu şarkının sözlerini biliyorum , melodisini de çok iyi hatırlıyorum ama ismi aklıma gelmiyor. "Summer Love" diyesim geliyor. Summer Love başka melodisi onda we could do nananana v.s. diyor.
aRiZen arkadaslar just wait ide buldum ama su almanca sarkının izine hiçbiyerde rastlamadım kesin duymussunuzdur cok güsel bi sarkı galba "eamen" die biri soluo yannıs hatırlamıosam onu bi bilen varsa simdiden cok tesekkurler
WaRCrafT arkadaşlar bu şarkı biraz eski 7 yıl olmuştur ama belki bilirsiniz. klibinde çocuk kolunu kırıyo ve artık herkesi iskelet olarak görüyo şimdi şarkı sözlerini yazsam güleceksiniz çünkü anlamsız yazacam.bu arada şarkı yabancı.
TheMouzy hadi aga yardım edcek yokmu doritos cep reklamındaki şarkı vede metroda çalan laily you mu neywse bi kadın var sesi çocuk gibi onun ismini verirmnisiniz
Aydin 4 Orjinal Mesajı Yazan: TЯeX hadi aga yardım edcek yokmu doritos cep reklamındaki şarkı vede metroda çalan laily you mu neywse bi kadın var sesi çocuk gibi onun ismini verirmnisiniz daha önce burada 5-6 kere yazıldı. doritos cep : Blur - Song 2
gurayerdem Orjinal Mesajı Yazan: craig-bellamy Gökhan Tepe- kaygısız sevgilim... ilgilendigin icin saolasın sarkıyı buldum..ama adı çöl çiçeğimmis :)
-Connect- Blur - Song 2 http://rapidshare.de/files/2793507/Blur_-_Song_2.rar.html Rar Şifresi: www.SoccerCenter.net Forumda vermiştim daha evvel..
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Summer Love başka melodisi onda we could do nananana v.s. diyor. Zaten diyesim geliyor demiştim ya. "Summer Love" demedim şarkıya.
Psycho **Arkadaslar öncelikle herkese merhaba ben de daha önce ligtv'de bi programı izlerken duydum şöyle bişeydi 'oh babby babby to love' gibisinden bişeydi slow bi parçaydı bulabilirseniz çok sevinirim uzun süredir arıyorum bu şarkıyı**
aRiZen arkadaslar almanca sarkııda buldum yaa bide sey varya sprite reklamı hani insanlar basket sahasına atlıo sora orası havuz oluo o reklamda calan sarkı????
ThEQueSTioN Orjinal Mesajı Yazan: WaRCrafT arkadaşlar bu şarkı biraz eski 7 yıl olmuştur ama belki bilirsiniz. klibinde çocuk kolunu kırıyo ve artık herkesi iskelet olarak görüyo şimdi şarkı sözlerini yazsam güleceksiniz çünkü anlamsız yazacam.bu arada şarkı yabancı. bu şarkıydı sanırm ... chemical brothers - hey boy hey girl
ThEQueSTioN bende bi şarkı arıyorm ama sözlerini yazsam güleceksiniz .. anlamsız şeyler çıkacak ... şöle yunan tarzı bi şarkı ... bana adının çukulata olduğunu söledilerde bulamadım ... şöle içinde **dumraka çikita çiki çiki çikita** gibi şeyler geçiyodu bilen warsa pls ...
WaRCrafT Orjinal Mesajı Yazan: ThEQueSTioN bu şarkıydı sanırm ... chemical brothers - hey boy hey girl ah bide bulabilsem:)