Exvision Orjinal Mesajı Yazan: WatCheR Turkcell in "Ne bu çalan" :keman: hizmeti için yapmış olduğu reklamında çalan müziğin adını bilene hediye..... veremem ama çok minnettar kalırım açıkçası :scn_onay: Dean Martin - Sway
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider her hafta soruyorum şu "Yabancı Damat" dizisinin sonunda çalan ve Gökhan Kırdar'ın söylediği parçanın adı nedir? Yada boşverin adını yükleyebileceğim bir link verirseniz teşekkür ederim :)) yerine sevemem
CHaMPioN77 http://www.veya.net/indir/indir.php?indir=yes&id=21924&n=Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem buda linki
44ahmetov arkadaslar su citroen c4 un reklamı var. bi araba robot olup oynuyor. orda calan muzigin ismini bilen varmı?
erelfb beyler metro fm de gipsy kings'in bi şarkısı çalıyor bu aralar... arada kadının biri söylüyor.. adını bilen varmı?
Hami(10) bi şarkı arıyorum 2-3 yıl öncenindi number one da çalardı hep hareketli bi şarkıydı sözleri galiba şöyleydi in a fashion deep in side along time ı got crime bilen varmı acaba
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: Trapdoor FENERBAHÇE Gol attıktan Sonra Bir müzik çalıyor.sanırım ispanyol birşey.bu müzik bittikten sonrada ''sarı -lacivert rengimiz''falan diyor.Aslında müzik tanıdık gibi ama bir türlü çıkaramadım :bilmemki: .Bilen warsa bi el atsın duruma. Şarkı : 1907 Marşı Link : http://www.antu.com/Multimedya/MP3.aspx Rmx ve gerçek versiyonunu bulabilirsin . ;)
nightmare_onur beyler şu aralar britney'in bi şarkısı daha war radyo'larda raslıyorum ama adını bi türlü duyamadım(do something ve thats my prerogative değil)acaba bilen war mı :confused:
ta1fun bi şarkı war ing. ama kfrlü 'she's a b.tch allright she's a f.ckin b.tch allrigt' die adını bilen warsa sölesin ltfn çok acil
Knight Rider Pamela Spence'in 20'li yaşlardan bahsettiği bir şarkısı var. İsmini bilen ve hangi albümünde olduğunu bilen var mı?
_Ghost_ fb kayseri maçı 6-0 olunca fb liler kulakların çınlasın... die şarkı sölediler onu nerden indirebilirim
Black God Orjinal Mesajı Yazan: _Ghost_ fb kayseri maçı 6-0 olunca fb liler kulakların çınlasın... die şarkı sölediler onu nerden indirebilirim ANTU dan fb nin 6 . golünü indir gol tekrarı gösterilirken tezahürat başlamış olur zaten
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz beyler kill bill filminin bi şrksı çıktı killer song du sanrım adı link bilen yada tam adını bilen yazablirmi? evet şarkının adı killer song ama kim söylüyo bilmiyorum
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider Pamela Spence'in 20'li yaşlardan bahsettiği bir şarkısı var. İsmini bilen ve hangi albümünde olduğunu bilen var mı? Sevgi Yalanları
JamSessioN Bugün radyoda son anlarına denk geldim. Aslında şarkıyı biyerlerden hatırlıorm ama çıkaramadım. Tam olarak anlayabildiim kısmındada şöle dio. ''You said what am i suppose to do''. Çok açıklayıcı oldum biliorm ama hani belki tesadüfen bilen çıkar die yaziim dedim. :)
ta1fun Orjinal Mesajı Yazan: _Ghost_ Nasılda bıraktı insafsız böyle de olmaz ki die şarkı vardı kim söylüyor ve parçanın adı mfö(mazhar fuat özkan) sölüo ama adını hatırlamıom