-Connect- Adını Bilmediğiniz Şarkılar'ı Buraya Yazabilirsiniz...Download Adresleri için "Download Linkleri" Konusuna Bakabilirsiniz...
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: ufuk_abay bana cezanın rapstar albümü lazım full pm ile yolladım kardeş sana bak görücen :cool:
AiAS beyler şu golf reklamındaki şarkıyı bi yazsanız adı ne ya.hani war ya tarihler filan gösterio.çok güzel şarkı beah
SYBERIA Orjinal Mesajı Yazan: the killer Şampiyonlar Ligi şarkısının adı? arkadaşım onun adı bayağı bir uzun şimdi buraya yazmaya kalksak olmaz dimi :lol:
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: the killer Şampiyonlar Ligi şarkısının adı? http://serdar.internet.com.tr/UEFAChampionsLeague.mp3 çek kardeşim burdan..
Exvision Serhat akının resmi internet sitesinde çıkan müzik hadi bakalım :) Önceki konuda kimse cevap yazmadı ......
Knight Rider taNER diye bir şarkıcı var. Bu adamın aşağıda sözlerinin bir kısmını yazdığım şarkısının adı nedir acaba? yıllardır aynı hep aynı yerde yıllardır hep aynı aynı perde sevdimde katlandım bunca derde...
gunduz84 Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider taNER diye bir şarkıcı var. Bu adamın aşağıda sözlerinin bir kısmını yazdığım şarkısının adı nedir acaba? yıllardır aynı hep aynı yerde yıllardır hep aynı aynı perde sevdimde katlandım bunca derde... Şarkını adı AYNI PERDE sözlerde şöyleydi : Yıllarca aynı rol aynı perde yıllarca aynı ev aynı yerde Sevdimde Katlandım Bunca derde ama çok yanlıştı Adı Yanlış aşktı ama suç hep bende
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: gunduz84 Şarkını adı AYNI PERDE sözlerde şöyleydi : Yıllarca aynı rol aynı perde yıllarca aynı ev aynı yerde Sevdimde Katlandım Bunca derde ama çok yanlıştı Adı Yanlış aşktı ama suç hep bende sağol üstad. Ben biraz yanlış hatırlamışım ;)
skyhawk zor olcak ama karısık pizzada biterken bi soundtrack vardı maksat muabbet olsun falandı sözleri onu nerden bulabilirim
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: skyhawk zor olcak ama karısık pizzada biterken bi soundtrack vardı maksat muabbet olsun falandı sözleri onu nerden bulabilirim üstadım iyi hatırlattın çok güzel parçaydı o. bulursan banada haber et. ;)
7 Beckham Görevimiz tehlike 2 deki dans müziği latin.. ilk olarak kızla göz göze gelme sahnesinde çalıo hırsızlıktan hemen önce ve hırsızlık anında