Kaos81 Arkadaşlar bende winfast a340 fx 5200 var. 66.93 ü yükledim yollar menüler herşey süper tavsiye ederim.Buyrn linki. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93
muzzy..! iner inmesine de bende sürücü uyuzluk yarattı arabalar ve tabelalar BEYAZÖTESİ napçaz şimdi eskiye döndüm yine.
muzzy..! ha o olabilir baq:p options tan displaya gel detayları full yap bi de customizeye gir ordan tümünü en sona getir
ufuk_abay BEYLER BU KONUYU AÇAN ARKADAŞIN EKRAN KARTININ AYNISI BENDE VAR BU DRİVERİ YÜKLEMEYİN HATALI..! BİLGİSAYARI YAVAŞLATIYOR VE OYUN OYNARKEN RESTART EDİYOR İKİDEBİR BEN ESKİ DRİVERİ YÜKLEDİM DÜZELDİ BU DRİVERİ YÜKLEMEYİN..!
Kaos81 VAlla aslan gibi oynuom herşey mükemmele yakın :applause: Man . pek pc den anlamadığı için gençlerin kafasını karıştıro :mad:
muzzy..! Orjinal Mesajı Yazan: ortalığı kaos'a sokan arkadaş VAlla aslan gibi oynuom herşey mükemmele yakın Man . pek pc den anlamadığı için gençlerin kafasını karıştıro aynı problem bendde oluo dostum şimdi ben de mi PC den annamıom!!
rapper bende herşey iyi ya bi sorun yok abi. neden bazı kişilerde sorun çıkarıo ki.ekran kartının kalitesinden olabilir.
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: rapper bende herşey iyi ya bi sorun yok abi. neden bazı kişilerde sorun çıkarıo ki.ekran kartının kalitesinden olabilir. abi spot piyasa ekran kartı yokki hepsi aynı :) sadece model değişiyo aynı modeller arasında bi farklılık olmaz doğrusu...
pascal_nouma abi hiç bi sorun yok bende fx 5200 kullanıyom sadece arabanın tekerleri altıgen onuda idare ediyoruzzz:))))
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: pascal_nouma abi hiç bi sorun yok bende fx 5200 kullanıyom sadece arabanın tekerleri altıgen onuda idare ediyoruzzz:)))) görüntü seçeneklerinden onu düzeltebiliyorsun