size hak verıyorum ama eger eşit hak vericeksek her gerçek burda belırtılmelı. tabıkı mukemmel işler yapıyorlar ve ben cok begenıyorum ve cokda teşekkur ediyorum. ama şurda bi haksızlık etmemiş olalım çıkar gözetmeksizin bu işi yapıyorlar dıyemeyız. doğal olarak her işde bir çıkar vardır. şuan yaptıkları patchlarla forumlarla downloadlarıyla vs vs felan bızleri buraya cekıyorlar ve boylece belırlı kullanıcı kitleleri oluşuyor ve boylece web sıtelerinin adresleri degerlenıp ona gore reklam kazanıyorlar. yanı bu işden cıkar yok dıyemeyız buna katılmıyorum.
Eğer bizleri buraya cektılerse bunları yapmaları gerekır zaten yani örnek vermek gerekliyse bir mp3 sıtesıne giripte mp3 olmaması bir gazete sitesine giripte hıc makale haber felan olmaması gibi.
bence bu sıteye giren cogu kişi burdaki downloadlardan yararlanmak ıcın gırıyor. bu sıtenın görevlilerıde bunun farkında ve yapmaya çalıştıklarının en ıyısını yapmak zorunda olduklarının farkındalar. he şurasıda bir gerçekki bu sıte yöneticileri bu işi sadece cıkar ıcın yapmıyor cunku yaptıgı işler son derece mukkemmel ve başarılılar bunun sebebide gerçekten herkezin oyunları en ıyı şekılde oynamasını sağlama istegidir.
ozet gerekırse patch leri yamaları cıkarıp yayınlamak onlar ıcın şart bir görev ama bunları en iyi problemsiz ve istikrarlı yapmaları hepımızı düşündükleri içindir.