frankly Orjinal Mesajı Yazan: cracks anneeeeeee formatla gitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :,( :,( crack 98 e düşmüşsün nooldu
Kokane Kücültükten sonra kaydetmen lazim.Ve garantiye gitmek icin resmi kaydettigin yerde F5'e bas. Painti kapatma. F5'e bastiktan sonra Boyutunuda, Pixel büyülügünüde Cursor'la üstünde durarak kontrol et. Eger olmadiysa tekrar kücült.
XII yaw hami kardeş şu masaüstüne koyduğun wallpaperı nerden buldun hoşuma gitti bi zahmet normalini wersen..
götveren bab sende ne kadar oyun war ole yaw doldurmusun da doldurmusun walla...BMW de super bu arada...
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn bab sende ne kadar oyun war ole yaw doldurmusun da doldurmusun walla...BMW de super bu arada... bunlar sadece oyunların bir kısmı fazlalık yapmasın diye sildim çoğunu biras oyun delisi oluyorumda :)
frankly Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz internet cafedeki bilg. gibi :D valla bendede o kadar oyun var.bende onun gibi oyun delisiyim.bana öğretirseniz nasıl küçültceğimi koycam
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz internet cafedeki bilg. gibi :D bi kaç tane daha oyun aldım onlarıda yükliyim 80 lik harddisk dolmaya gidiyo :D