rapper abi tamamda gerçekten yardım edin yaa.nedir bu ya.ya ben çok beceriksizim yada...başka bişi işte.şu 360laar olmuor
cham Orjinal Mesajı Yazan: Kaos81 bende direksiyon var acaba değişik hareketler yapılrımı analog çünkü ??? evet yapılabilir bende de direksiyon var. örneğin alley up ve 360 smaç için önce gaza basılı tutuyosun topu sağ ekrana atıyo ( frene basılı tutarsan sol ekrana atar ) sonra 1.viteste ileriye doğru gidiyosun 1 nolu tuşla topu havada yakala sonra direksiyonu 30 derece sola 12 derece sağa çeviriyosun ( neden: çünkü 30 x 12 = 360 ) peh
muraturet kanaryagücü kardeş tamam güzel sölüyosun çok saol.. ama ben sana bu alley-oop tuşunu soruyom kardeş. mesela demişin ki '' 7'ye basılı tutup alley-oop yaptığınız zaman topu sol ekrana atıyo. tamam da bu alley-oop tuşu nedir ben bunu anlamadım??? nerden ayarlıyoz onu! senin diğer forumda dediğin belgelerim/nba2005/configs den axis pad'i açıp dediklerini kendi ismime kopyaladım bundan burdakilerden başka bi alley-oop tuşu ayarlanıyo mu? çünkü ben oyun içinde bu tuş yok diye biliyorum bu smaçlar için!!! eğer burda warsa o hangisi kardeşim yaaaa??? hadi bi fener aşkına yazıwer şunuda sewinsin bendeniz!!! Orjinal Mesajı Yazan: kanaryagücü :icon_cry:undefined :lol: ÖNCELİKLE BELGELERİM KLASÖRÜNDEKİ NBA LİVE 2005 DOSYASINDAKİ CONFİGS BÖLÜMÜNDEN AXİS PAD İ NOT DEFTERİ İLE AÇIN ORADAKİ bind pov0_e PLAYCALL4 bind pov0_w PLAYCALL3 bind pov0_n PLAYCALL1 TUŞLARINI KOPYALAYIP SİZİN KAYITLI KLAVYENİZİ(MESELA BEN KANARYAGÜCÜ OLARAK KAYDETTİM) AÇIN ORAYA YAPIŞTIRIN SONRA MESELA bind pov0_e PLAYCALL4 DE pov0_e yazan yere K_8 bind pov0_w PLAYCALL3 DE pov0_w yazan yere K_7 bind pov0_n PLAYCALL1 DE pov_n yazan yere K_5 YAZIN SONRA OYUNDA MESELA 8 E BASILI TUTUP ALLEYOOP YAPTIĞINIZ ZAMAN TOPU SAĞ EKRANA 7 YE BASILI TUTUP ALLEYOOP YAPTIĞINIZ ZAMAN SOL EKRANA 5 E BASILI TUTUP ALLEYOOP YAPTIĞINIZ ZAMAN KAMERAYA ATACAKTIR AKŞAMA SCREEN SHOT VERİRİM BY KANARYAGÜCÜ YAKINDA İLHAN MANSIZ HAREKETİNİ DE BULACAK
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: muraturet kanaryagücü kardeş tamam güzel sölüyosun çok saol.. ama ben sana bu alley-oop tuşunu soruyom kardeş. mesela demişin ki '' 7'ye basılı tutup alley-oop yaptığınız zaman topu sol ekrana atıyo. tamam da bu alley-oop tuşu nedir ben bunu anlamadım??? nerden ayarlıyoz onu! senin diğer forumda dediğin belgelerim/nba2005/configs den axis pad'i açıp dediklerini kendi ismime kopyaladım bundan burdakilerden başka bi alley-oop tuşu ayarlanıyo mu? çünkü ben oyun içinde bu tuş yok diye biliyorum bu smaçlar için!!! eğer burda warsa o hangisi kardeşim yaaaa??? hadi bi fener aşkına yazıwer şunuda sewinsin bendeniz!!! ewet bu konuda bende yardım istiyorum hiç bir şey anlamadım şu alley oop olayından. Zahmet olacak ama tüm detaylarıyla yazabilirmisiniz şu alley-oop yapmayı yani neyi nereye kopyaliicaz neyi naapçaz kanaryagücünün dediği herşeyi yaptım ama olmadı yardım edebilecek biri warsa msn'im sevsenkiyo@hotmail.com
rapper abi harbi söylüyorm size gerçekten bu 360 ı bi türlü yapamıorum.adam herşeyi yapıyo topu bırakıo top herseferinde çemberden dönüyor.
m0K0k0 360 ı yapman için baya bir uğraşman lazım eğer klavye kullanıyosan ben klavyeyle yapmak için o hareketi bütün cumartesi uğraştım ama yaptım tuşları iyice 360 çevirip bırakıcaksın fazla beklemiceksin
rapper tuşları şöyle yapıyorum ben.ya sol üst sağ yada sol sağ olunca 360 dönüo ama topu potadan sekio.
ugur35 Arkadaşım 360 için analoglu veya analogsuz gamepad alman lazım. Bende öyle sorun yaşıyodum analogsuz bi gamepad aldım düzeldi. İllaki analoglu almana gerek yok ama alacaksan analoglu al derim ben. Bu arada analogsuz gamepad'le 720 nasıl vuruluyo kanaryagücü? Sen biliyosundur anlatabilirmisin?
rapper arkadaş adamlar biz klavyedede yapabiliyoruz diyolar yalanmı sölücekki adamlar.yapamıoz demekki sorun bizde.
FastRaßßit YA ARK.LAR YAPTM OLMUO... ltfen yapanlardan bri gndersn config dosyasini bde hangi tuslarla olduunu daa net açiklar msniz deli olacam ltfen... :mad: :,( :confused:
houst-macon abi bende my pad olarak kaydedilmiş joystik ayarları var bind button0 CROSSOVER bind button1 BACKDOWN bind button2 PASS bind button3 SHOOT bind button4 DIRECTPASS bind button5 TURBO bind button6 DIRECTSHOOT bind button7 FAKE bind button9 DEBUG2 bind button10 CALLPLAY bind button11 PAUSE bind axis0 XAXISCHANGE bind axis1 YAXISCHANGE bind axis2 RXAXISCHANGE bind axis3 RYAXISCHANGE bind pov0_n PLAYCALL1 bind pov0_s PLAYCALL2 bind pov0_w PLAYCALL3 bind pov0_e PLAYCALL4 ioconfig_mgr_analog 0 ioconfig_mgr_haspov 1 ioconfig_mgr_default 1 ioconfig_mgr_displayname "AxisPad" bunun gibi ve ben nasıl yapçam kanaryagücü bi sölesene yafs
musty ya klavyesız olmaz mı aley-oop (yanlıs mı yazdım ne) bende klavye var ama yapamıyorum potaya atıp seken topu tamamlamayı