erelfb beyler artık 61.77 den kurtuluyorum 66.93 çıkmış yükleyelim :D http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93
UfUk-Fb ben bunu indirdim fifada ekran siyah bi şerit üsten aşağa sürekli kayıyo :confused: ama menü olayı hızlandı
YeshiL Yüklediğime Binpişman Oldum Artıık Oyuna Girmiyor Maça Gir Diyorum Masaüstüne Atyor...... :mad: :mad: :mad:
YeshiL Neyse Xp de Scanreg Olayı Gerçekleşmiyormu Hani Bi önce ki Günün Sistem Kaydını Alma Ben Baktım Almadı Başka Bir Yolu Yokmu Sistem Dosyalarını Geri Alma Diye...
götveren bab sistem geri yukleme bazen hata verio yukleyemio zannediorum ki bazi kaydettigi dosyalar war geri yukleme arsivi icin onlardan bazilari silindi mi yukleyemio dosyayi bulamdiindan dolayi ama bence onun dirverla ilgisi yoıq.......
KaziQ Nvidia 6 serisi kartı olmayanların bu sürücüyü indirmesine gerek yok.Zaten problemler çıktığı bi gerçek.5 serisi kartlar için 56.72 ideal. Saygılar
[H@CK€R]***KORS@N*** benim ekran kartı geforce 4 mx440 oyunlardan en iyi performansı alabilmem için hangi sürücüyü yüklemeliyim?66.93 ü yükledim ama bir pek bir değişiklik olmadı
ufuk_abay benimkide fx5200 ama makina aaçılırken reset atıyo bu driveri yüklemeden öncede vardı yükledikten sonra arttı eski driveri yükledim bende napcam