WatCheR Patchin tanıtımlarının en başına yazmamıza rağmen bu uyarıyı dikkate almayanlar olmuş sanırım. Eğer masaüstüne atma sorunu yaşıyorsanız Belgelerim içindeki fifa 2005 dosyasının adını değiştirin veya silin düzelecektir.Patchle birlikte eski save dosyalarınızı oynamanız mümkün değildir.
Bibidibabidibu Hocam denileni yaptığım halde gene atıyor acaba türkçe v2 den kaynaklanıyor olabilir mi ?
WatCheR Patchin içinde zaten türkçe yama var.Üstüne Türkçe yamayı kurmayın.Ayrıca dos ekranalrının işi bitene kadar kapatmamanız gerekiyor.Bu denilenleri yaparsanız hiç bir sorun çıkmadan çalışır yama.Bir çok sistemde denendi çünkü
Bibidibabidibu Ok hocam şimdi yeni baştan kurup deniyorum Tamamdır hocam teşekkür ederim Demekki Türkiye Super Ligi - BETA nın üzerine türkçe yama yapılmayacak Bunuda yamanın üzerine not düşerseniz iyi olur teşekkürler
WatCheR Orjinal Mesajı Yazan: konfi Bir soru :Portekiz liginden başka bir lig'e yapsaydınız OLMAZMIYDI..(Merak) Türkiye Ligi'ne en çok benzeyen lig Portekiz olduğu için onu feda etmek zorunda kalıyoruz.Biz de isteriz 0 dan bir lig yazalım ama maalesef mümkün değil bu
YeshiL yaw beyler oyunu silin yeniden yükleyin ardından türkiye ligi yamasını yükleyin Allah Allah....
dostkrali transfer yaparken oyundan atıyor belgelerimden fifa2005 dosyasını sildiğim halde ne yapmalıyım
necis belgelerımden fifa2005 i silmeme ragmen yınede mac baslarken wındowsa donuyor belgelerım,dede kendılıgınden bır fıfa 2005 dosyası acmıs oluyor ıcınde dıtty dıye bır dosya var ne yapmam gerek
Joetri ea sportsun içindeki fifa dosyasini silin ve oyunu yeniden yükleyin tahminimce olacaktir böyle...
burak66 slm arkadaslar ben oyuna giriyorum ama BIR TUSA BASIN DEDIKTEN SONRa EINDOWSA geri dönüyor bunun nedenini bilen varmi yardima ihtiyacim var !!!
ADSHeLL Orjinal Mesajı Yazan: necis belgelerımden fifa2005 i silmeme ragmen yınede mac baslarken wındowsa donuyor belgelerım,dede kendılıgınden bır fıfa 2005 dosyası acmıs oluyor ıcınde dıtty dıye bır dosya var ne yapmam gerek aynı sorun bende de var silip yeniden kurucam simdi.. :mad:
UfUk-Fb bende de aynı sorun var şimdi siliyorum fifayı yeniden yüklücem beta ligi yükledikten sonra oldu bende
emın_unver Ben kaç kez tekrar yükledim,Allahtan oyuna giriyo da arada atıyo(gol atılınca,ilk yarı bitince)hele bide kaydetmedim mi çok fena oluyo.Adamı hasta ediyo watcher bu ne iş :)