Fevzi evet ya bende de bulanık abi ama bulanık hali bile yani insanın kendi fotosunu oyunda görmesi bile bence çok güzel
Chaser_BJK arkadaslar acds varsa resmi jpeg e cevirceksinizz edit den san1r1m convert die bi bolum var ben dosyas1nda sadece jpeg olarak kalacak jpege cevirince oluyooor
Aydin 4 illa öyle programlara gerek yok. 98 ve 95 dışında bir windows kullanıyorsanız resminizi paintten açtığınız zaman farklı kaydet'e gelince altta dosya türünü jpeg gif bmp istediğiniz gibi yapabilirsiniz.
Selenar ya bu konu eski bayaa biliyorum ama link çalışmıyo... birisi resim koyma konusunda yardımcı olabilirse sevinirim
Selenar yoq ya ilk başta hani wermişler ya link e basın programı yükleyin die.. işte o linkten bahsediyorum..(mrk etme o kadar cahil deilim)
Selenar acdsee war olayı biliyorum sadece ayrı bir program gerekiyormuş resmimin dışında.onuda 1.sayfadaki linkte weriyorlar ama link çalışmıyo..
HellscreaM ben yapmıstım ama eski takımımda(liverpool) -simdiki takımıma eklemek istemiyorum...gereksiz bişii
Rocko Linki düzelttim. Hem ilk mesaja hem de buraya yazıyorum... **DOWNLOAD">http://www.cilingirsofrasi.com/rocko/ben.zip>DOWNLOAD/a>**