Lunaticc abi olmuyo olmuyo olmuyo ya 3kez kurdum yukledim ama hep hata tam hata yani... neymis fifa.exe hatası veriyomus... ligin 3.haftası fb-ist macı mac bitio dısarıya atıyooooo yeter artıkkkkkkk
onur cem tsl yi kurdum oynuyorum. fakat örnek verirsek fenerbahçe amblemi var ama takımımın ismi porto olarak gözüküyor. birde takımımdaki bütün oyuncuların isimleri porto daki oyuncuların isimleri. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. yaptığınız tsl içinde teşekkür ederim. çalışmalarınızın devamını merakla bekliyorum.
FaussT Abi sen tsl den sonra dil paketi filan yüklersen öyle bişey olur söyliyim. Bana da olmuştu. Örneğin: türkçe dil paketi V2
2ampara***Womanizer Orjinal Mesajı Yazan: onur cem tsl yi kurdum oynuyorum. fakat örnek verirsek fenerbahçe amblemi var ama takımımın ismi porto olarak gözüküyor. birde takımımdaki bütün oyuncuların isimleri porto daki oyuncuların isimleri. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. yaptığınız tsl içinde teşekkür ederim. çalışmalarınızın devamını merakla bekliyorum. Tsl yi yüklemeden önce save dosyalarını sildinmi
katar yatar yahu "tsl'yi yüklemek için tıklayınız"yazıyor tıklıyorum.Download yazısınatıklıyorum bi daha download çıkıyo ona da tıklıyorum sonra sayfa görüntülenemiyorçıkıyo.Nedenini bilenen varsa acil cevap yazsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
murataytenn **Arkadaşlar katar arkadaşımızın dediği doğru bende tsl'yi indiremedim.. Lütfenn yardım edin..** :,( :,( :,(