UfUk-Fb sagopa nın çıkardığı underground albümünün şarkılarını bide mercan dedenin ceza ile düetini nerden bulurum :confused:
Amorph Mercan dede düetini çoğu rap sitesinde bulabilirsin.raphaber.com ve raportaj.com'a falan bak.bulamazsan ben yollarım sana..
Exvision Sagopa'nın underground albümünü netten bulabilirsin (bununla ilgili konu var forumumuzda) . Mercan dede düetine gelince ise türkçe rap te mp3e karşı olduğum için cevap vermiyorum :)
UfUk-Fb raphaber.com a giriyo kayıtlı olmama rağmen gir diyorum kullanıcı bağlı değil diyo adsl alana kadar böyle bi sorun yoktu raportaj a bakıyorum :type:
UfUk-Fb Orjinal Mesajı Yazan: Exvision Sagopa'nın underground albümünü netten bulabilirsin (bununla ilgili konu var forumumuzda) . Mercan dede düetine gelince ise türkçe rap te mp3e karşı olduğum için cevap vermiyorum :) o konuyu buldum ama sonuç yok ki vampire-bat açmış bide abi mercan dedenin raple ne alakası var ki :rolleyes: :rolleyes:
Amorph Tmm da bi bölümünde ceza da var ya...o yüzden.Ama ben mp3'e karşı değilim.Şimdi gidip mercan dede albümü mü alıcaz cezanın söylediği 30 sn'lik yer için?