Can [BuLuTBeY] CCT arkadaşlar ben bu menejerlikte yeniyimde. bu tactics diye bi olay varya hani oklar felan var onları en iyi nasıl düzenlersem bütün macları iyi götürürüm? resimli halde gösterirseniz daha iyi olur.
NecromanceR Benim kullandigim bir taktik var Link : http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=cm/dosyalar&eylem=dosyagoster&dosyaid=117
Reis ARSENAL igib bi takımda kasmanıza gerek yok zaten ama ingilizcede tkatik zor oluyo yeniysen baya bi harap olursun
Reis Orjinal Mesajı Yazan: 'Can ben besiktası yönetiyorum nası bi taktik uyguliyim önerdiğini sistem varmıdır mailini yolla bana bende bjk yönetiom
tayfurcan bren meşhur andomeda taktiğiyle ounyorum.....fenerle oynuyorum 12de 12 gidiyorum pvh gol krali
Can [BuLuTBeY] CCT Orjinal Mesajı Yazan: tamer-bjk 3-5-2 oyna kanat adamları geridedn çıksın bende bjkle oynuyorum 15 maçta 13g 1 b 1 y aldım kardeş sağol kötü başlamıştım ama dediğin gibi 3-5-2 yapınca bana ne avrupa kafa tuatabiliyo ne de süperlig görcez bakalım ilerde neler olcak
Zombie Ya bende şimdi düşündümde 3 5 2 bu oyunda öncekine göre daha başalırı uygulanıyor sanırım ,önceki oyunda 3 5 2 pek tutmazdı diye düşünüyorum ben yinede 442 denm vazgeçmeyecem :) Benim sorma k istediğim şu alan daraltma defansın duruş şekli filan gibi yeni ayarlar var onlları napıyorsunuz?