İsildur Arkadaşlar sıkı bir FPS söylermisiniz.DOOM 3 OLMASIN.(Ya arkadaşlar canım artık bilgisayar oynamak istemiyor.Yeniden bilgisayar oynamayı göze alacağım bir FPS istiyorum)Birde aksiyon yazarsanız iyi olur
Exvision Yapım aşamasında olan bir oyunu söylerim sana F.E.A.R. (First Encounter Assault and Recon) Bekle ve gör FPS nasıl olurmuş :) Oyunla ilgili bir konu açmıştım http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=33528 Şimdiye kadar onadığım ve beni pc başında tutaun FPS ler şunlar ; 1.Medal of honor 2.Call of duty 3.vs 4.vs vs Saymakla bitmez çünkü FPS oyunlarından hangisi elime geçerse oynarım . Yeterki güzel olsun :)
erelfb Oynadığım en iyi fps'ler kaliteye göre sıralıyorum :D 1.Vietcong 2.Soldier Of Fortune 1 ve 2 3.Medal of Honor Allied Assault 4.Call Of Duty bu oyunların hepsi mükemmel özellikle soldier of fortune ve vietcong beni kendine bağlayan en iyi oyunlardı
Mithrandirr BİRAZ BEKLERSEN MOH PASİFİC ASSAULT GELİO 550 MB LIK DEMOYU OYNAADIM HAYRAN KALDIM MERAK ETME TEKRAR BİLGİSAYARA DONDÜRMEKTEN ÖTE BİLGİSAYAR KOLTUĞUNA BİZİ BAĞLIYCAĞA BENZİYOR
Hami(10) Half life çoğunuz yetişemediniz belkide bu oyuna ama tam bir bombaydı özellikle çıktığı zaman şimdi 2. si geliyor fps nedir görün. onun dışında call of duty derim far cry,max payne fps ye girmediği için.
blind guardian call of duty we farcry'ı tek geçerim. Medal of Honor'da çok güzeldi ama Medal of Honor oynamadan önce Call of Duty oynadığım için Medal of Honor bana çok sönük geldi. Sana tavsiyem eğer oynamadıysan kur call of duty:united offensive'i de savaş nedir gör. (gerçi hiçbirşey savaşın kendisine benzemez ama sawaş atmosferine en çok yaklaşan oyun bu bence
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: Exvision Yapım aşamasında olan bir oyunu söylerim sana F.E.A.R. (First Encounter Assault and Recon) Bekle ve gör FPS nasıl olurmuş :) Oyunla ilgili bir konu açmıştım http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=33528 Şimdiye kadar onadığım ve beni pc başında tutaun FPS ler şunlar ; 1.Medal of honor 2.Call of duty 3.vs 4.vs vs Saymakla bitmez çünkü FPS oyunlarından hangisi elime geçerse oynarım . Yeterki güzel olsun :) çok süper oyun ama süperde sistem ister..
Dr.Mel Half Life Half Life Half Life. Kesinlikle oynadığım ve oynamaktan en çok zevk aldığım oyundu. Half Life 2 çıktı, umarım çabucak gelir de oynarız.
Hami(10) şu anki kararım kesin olarak Half life 2 alın oynayın. dooma iyi diyenler bu oyunu oynamasın:)