Arkadaşlar cumartesi gecesi rüyamda bi kız gördüm. Kız çok tatlı sewimli ve cana yakındı rüyamda. Çıkıoduk fln adı Rüya'dı raslantımı bilemicem. Rüya ile tam bilmiorum ama taksime benzeyen avrupanın bi şehrinde dolaşıyoruz. Rüyamda eski okulumdan Efe diye bi çocuğu görüyorum. Ona bakıyorum selam veriyorum fakat arkamı döndüğümde kızı bulamıyorum. Kıza o kadar arıyorum fakat nafile. Sonra intahar etmek için o şehirde bi köprü var. Ordan aşaya bırakıoyurm. Sora suya girince üstümdeki kıyafetler değişio ve sürekli aşaya düşüyorum. Sonra kanter içinde uyanıorum...
Neyse olay burdan sonra başlıyor... Bu cumartesi kız arkadaşıma söz verdim ve caddeye çıktım. Kız arkımla gezerken gözüm bi anda yan sokağa kaydı. Ve evet... Rüyamdaki kızı gördüm... Bi anda afalladım. Yanımda kız arkadaşım olduğu için hiç birşey yapamadım. Ya ben o sırada şoka girdim, yada ben harbiden gerçeği gördüm. Ağzım kapandı konuşamadım. Kız arkadaşım dürttü anca öle kendime geldim.... O kızı hayatımda görmedm. 1 gün önce rüyamda gördüğüm kızı ertesi gün caddede görmek çok garibime geldi.
Şimdi aklımda değişik sorular var. O kızı kaybettim diye intahar edecekmiyim... Yada ölecekmiyim. Sizin için aptalca gelebilir ama bu çok kötü kafamı karıştırdı...