BeKTaS F1GO baba sende outer 24, yapmışsın ss koyuyon dur ben yapam da 1 30 koyam vari neyse eywallah
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: Nois 24.6. Sizde koyun... al baba en kötsünden 1 tane ama anı yakalayamadım :
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: Nois Ya ben kimseyi gaza getirmek için yapmıorum hemen azıosunuz ok tamam anladık eferin... buyur bir kere dedin ama neyse
Nois Türk milleti böle işte her yerde kavga arıolar... Ya ben demişim sizde koyun demişim ben en yüksek bunu yapabilidim drifte iyi değilim siz hemen gaza geliosunuz hayret bişi töbe yarabbim ya!
**desperado** bende 49 bin yaptım ama print screen yapmak aklıma gelmedi. bi daha yaparsam gönderirim.
erelfb walla beyler bunda 100 küsür bin yapamadım ama underground1 de çook yapmıştım ah o eski günler :D
abow Orjinal Mesajı Yazan: kayasin86 arkadaşlar bende bi resim koymak istiyorum... kardeş koyduğun resim drift sanırım...amma biraz trainer yada photoshop olabilirmi...
Yasin KAYA evet arkadaşım trainer tabiki...ben geyik olsun diye koymuştum...normalde o kadar fazla yapmak imkansız...en son 200 milyon yapmıştım ama fotoğrafını çekmeyi unuttum...
takunya drift'te harika olduğunu mu düşünüyosun? senden daha iyisinin olmadığını mı düşünüyosun? (eheh ortaya hava olsun deyu söylüyorum ha kimse üzerine alınmasın :P) buyur burdan yak: http://files.filefront.com/downhill_maddness_vol_1/;3744942;;/fileinfo.html 25 mb. dosya adsl ve kablonet'i olmayanlar için biraz büyük. o yüzden dial-up'ı olanlar kasmasınlar. çünkü 4 dakika boyunca kıskançlık ve haset içinde bırakıyo insanı.
abow takunyacım seni başka bi forumdan hatırlıyom...bu dedigin yeri açamadım...resmin warsa buraya koy...kendi yaptıgın...trainersiz....hadi bakalım...