frankly sizlere bir kaç sorum olcak adsl yi aldıktan sonra nasıl başvurabilirim? 29 milyona olan da nete ne kadar bağlanabilirim 29 milyonun dışında başka ücret ödüyormuyuz? adsl mi türk telekomda n almasam sorun çıkmaz diimi*
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra sizlere bir kaç sorum olcak adsl yi aldıktan sonra nasıl başvurabilirim? 29 milyona olan da nete ne kadar bağlanabilirim 29 milyonun dışında başka ücret ödüyormuyuz? adsl mi türk telekomda n almasam sorun çıkmaz diimi* 29 Milyon ve 7/24 İnternettesin... ;)
Eagle-Eye en yakın türk telekom müdürlüğüne gidiyosun başvurunu yapıyosun 29 milyon ile 256k bağlanmış olursun yalnız 3 gb download yapmak gibi bir limit koymuş adam sana bu limit dolduktan sonra ise her bir kullandığın megabayt başına 10.000 TL ekstra para ödemen gerekecek
erelfb yalnız benim adsl 3 haftada açıldı seninki ne kadarda açılır bilmem tabi benimki telekom, sen telekomdan almasan sorun çıkıcağını sanmıorum
zorbey Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- 29 Milyon ve 7/24 İnternettesin... ;) ömer yanlışın var. 49 milyona 7/24 internette olma hakkın var 29 milyona günde 8 saat internette bulunabilirsin. Sanırım saat aralıklarını sen belirliyorsun standart değil
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: zorbey ömer yanlışın var. 49 milyona 7/24 internette olma hakkın var 29 milyona günde 8 saat internette bulunabilirsin. Sanırım saat aralıklarını sen belirliyorsun standart değil 3GB Sınırını Biliyordum da , 8 Saat Sınırını Bilmiyorum.Kusura Bakmayın... ;)
frankly Orjinal Mesajı Yazan: SaMSoN 29 milyona sınırlı almaktansa 49 milyona istediğin kadar girmek daha mantıklı.. :type: yaw babama diyorum babamda bana dersine çalışmazsın diyo yaw sınırsız internet
Aydin 4 gideceksin adsl yetkili bayiisine modemini alacaksın sonra telekoma isim yazdıracaksın ve sözleşme imzalayacaksın. hattının açılmasını bekleyeceksin sonrada
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: zorbey ömer yanlışın var. 49 milyona 7/24 internette olma hakkın var 29 milyona günde 8 saat internette bulunabilirsin. Sanırım saat aralıklarını sen belirliyorsun standart değil saat sınırı yok..sanırım kotalı tarife 3gb sınır..
frankly Orjinal Mesajı Yazan: iori gideceksin adsl yetkili bayiisine modemini alacaksın sonra telekoma isim yazdıracaksın ve sözleşme imzalayacaksın. hattının açılmasını bekleyeceksin sonrada ne kadr bi sürede açılırki uzaunmu sürer
Kanka_Smart Orjinal Mesajı Yazan: zorbey ömer yanlışın var. 49 milyona 7/24 internette olma hakkın var 29 milyona günde 8 saat internette bulunabilirsin. Sanırım saat aralıklarını sen belirliyorsun standart değil saat sınırlaması yok. 3 gb var kota var sadece
zorbey Orjinal Mesajı Yazan: Kanka_Smart saat sınırlaması yok. 3 gb var kota var sadece sanırım ikimizde farklı uygulamalardan söz ediyoruz.
götveren Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra yaw babama diyorum babamda bana dersine çalışmazsın diyo yaw sınırsız internet walla dogru soluyo babam da bana aldi adsl ama pisman olmus gibi bi hali war belli etmesede hep bilgisayar basindayin her bos bluduu arada ders calis dio bu bilgisayar isi sana ii olmadi galiba dio.....ama kim takar....;)