JustRelax Forumda bizamanlar Hasann vardı.. Onu baya merak ederdim..Manitasının resmini falan yollamıştı dehşetti yaw..Almanyada oturuodu
gslee bende necromancer i merak ediyorum. ayrıca siyahlabeyaz var matrak bi adam. soora ne bileyim hepinizi merak ediyorum işte :)
mazlumfirari Orjinal Mesajı Yazan: cracks ya allah kahretsin beni bi muhammet abi merak edio gözümsün hamit
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: mazlumfirari cracks blueeda barış_1905 osmanozcilingir necromancer watcher(hemşerim olur) the killer cinova(hemşerim olur) ahmetov44(hemşerim olur) onr_1903 mr_aslan h@run siyahlabeyaz paladin rainman71 benim gönlüm geniştir 21 000 üyenin hepsinide merak ediyorum ama ne çare en çok merak ettiklerim bunlar bide tüm malatyalı hemşerilerimi merak ediyorum inşallah bi gün buluşuruz hohoh beni de merak eden kisiler varmis heheheh
*{Bå®ô$_1905}* Iyi nyse bzi de merak eden 3-4 kisi warm1s :) Bnm merak ettiklerim ; Cracks Blueeda the killer T-Mac 62 Kaan-15 Gunduz84(iyi ps-2 oynad1g1 sölenior) :D
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: gunduz84 ne bu samimiyet koçum falan :mad: sende hemen ne kızıon cnm çocuk yanına 10 tane smile koymuş... :(
mazlumfirari Orjinal Mesajı Yazan: mazlumfirari onr_1903 yav ben seni yazmışım onur ama yanlış yazmışım nickini
Kokane Ben önce bütün FB'lileri sonra tüm adminleri merak ediyorum. Gecen sene Homeless diye bi admin vardi onu cok merak ediyorum. ONR seni hic merak etmiyorum :lol: