Ya kardeşim hangi insan tüm oyunlarını orcinal almıştır? Yani ben her oyniyacağım oyunu orcinal alcak olsaydım, abimin 3.20 sine nikelaj jant takardım... Düşünsenize; ben aldıım oyunları 2 haftada yada 1 haftada btiriorum 1 haftada bitireceğim oyun için niye milyonlarca para harciim? Enayimiim ben? Kimse para harcamaz. Ucuzu varken... Eğer hiç korsan kalmazsa mecburi alcaz ( imkansız tabi)...
Bakın türkiyenin ekonomik durumu içler acısı. Burası ingiltere gibi değil. İngilterede orjinal oyunlar 50 pound... Türkiyeye gelince artıyor fiyat. Her insan bunu alamaz. Çağreler az kaldığı için korsan oyunlar artar. Tüm gençlik buna yönelir. Ha; bu hiç orjinal oyun alınmayacak die söylemioyrum. Mesela örnek; Ben :) Underground 2 yi geçen sene okul bitmeden 2 hafta önceden taaa bu güne kadar bekledim... İnsan fıtık oluyor. Ben bu oyunu bozulmadan veya bi hata vermeden oynamak için orjinal alcam. Bu gibi olaylarda oluyor tabi...
Yani demek istediğim korsan cd ne kadar günah olursa olsun; asla durdurulamicak. Taaki polisler bu işe daha dikkat edip, korsan satımını durdurmak için çabalarsa, bu sefer oyun hastaları büyük sıkıntıya girer...