Orjinal Mesajı Yazan: theozer
ARKADAŞLAR şu menejerlikte ceza sistemini bir öğrenemedim.Mesela durup dururken kırmızı kart gören bir adama ne ceza veriyorsunuz???ya da idmana geç kalan gibi birşey var.O durumda...Yardımcı olursanız sevinirim.Şu mediadaki konuşmaların Türkçe patch'i olsa oyunu çok daha iyi oynacaz.O kısım biraz kasıyor...
1- antramena gelmeyen adamına profesyonellik dışı hareketten uyarı vereceksin 2.ye aynı hareketi yaparsa adamın kaliteli olma durumuna göre 1 yada 2 hafata maaşını kesebilirsin kalitesiz oyuncuların 2 kalitelilerin 1 hafta kes yoksa sana kızarlar
2- kırkmmızı kart gören adamını önce son maçta atıldı diye uyar eğer hemen ardındaki maçtada kırmızı görürse direk 2 hafta ceza ver ama bir sezonda agresifliği yüksek bir oyuncu için 2-3 kırmızı normal (okan koç 14 agresifliği varken 4 maçta 2 kırmızı görünce direkt iki hafta zeza verdim)
3- haberlerde en üst ve alt kısımlara fazla yaklaşma ikiside çok iddialı oluyor sen yeni ve çömez bir menejer olduğundan adamların seni pek kale almıyor fakat sana her sezon maç öncesi senin yeneceğim diyen adama ligi kazanacağım diye iddia et (daum bana her sezon yenilmezlik serini bitirecem diyor bende fenere 5 atıyorum maçtan sonrada daum konusunda şüphelerim var diyorum ve daum yönetimle papaz oluyor bende çok zevk alıyorum)
4- SCN Türçe'yi bekle hem adam akıllı hemde çalıntı deil bazı türkçe yaptık diyenlerin türkçe dosyalarını açınca içinden başka sitelerin ismi çıkıyor mesela)