genc_ksk ARKADAŞLAR............ TSL çıkcak ama 2.lig ve 3.lig takımların olmasın istiyorum........... çünkü çok zevkli olur......... neden türk takımları olmasın ki?????????? :hugs:
WatCheR Döküman olarak yardım edecekseniz neden olmasın 2. lig a kategorisine ait bulduğunuz forma ve pankart resimlerini watcher@soccercenter.net adresine gönderin ben elimden geleni yaparım
emın_unver Watcher zaten pankartlar pek önemli deil,nasıl yapılır bilmem ama bi tarafı kırmızı bi tarafı beyaz olduktan sonra üstüne Antalyaspor yazarsın.
ss_dennis ewet bende sezdim abi bak watcher sana istiosan yollayım oyuncu özellikleri fln taaaa 2.ligtyen hatta biliom diosam biliorumdur baba kulak ver bana bi cevap yaz olur tabi neden olmasın die anında sana kasıyım hemen ;) sen galiba dehşet bi full sürüm çıkartmak istiosun annadım ben kesinn kesin böle döküman fln annadım bea
murataytenn Anadolu efsanesi eskişehir sporu Fifa 2005'te görmek binlerce eskişehir taraftarını sevince boğacak. Dostlar eğer uplod ettiğim fotoğraflardan formayı çıkartabilirseniz çok sevinirim. En azından denerseniz sizlere minnettar kalırım.. cevabınızı bekliyorumm.. :D :D :D :D :D
ozon Orjinal Mesajı Yazan: murataytenn Anadolu efsanesi eskişehir sporu Fifa 2005'te görmek binlerce eskişehir taraftarını sevince boğacak. Dostlar eğer uplod ettiğim fotoğraflardan formayı çıkartabilirseniz çok sevinirim. En azından denerseniz sizlere minnettar kalırım.. cevabınızı bekliyorumm.. :D :D :D :D :D hocam bende eskişehirli olarak eses yamasına yardım etmeye hazırım (bunlar 2005 2006 formaları dimi değişmedi yani)
FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: murataytenn Buda Es-Es'in amblemi... abi çok güzel olur tabi bende es-esi çok severim ama sanıyorum onun patchi çıkmıştı bi ara forumda. Es-es in internet sitesinde de olabilir. İnşallah sene sonunda es-esi .lig a katagorisinde göreceğiz...
ozon Orjinal Mesajı Yazan: fifamen abi çok güzel olur tabi bende es-esi çok severim ama sanıyorum onun patchi çıkmıştı bi ara forumda. Es-es in internet sitesinde de olabilir. İnşallah sene sonunda es-esi .lig a katagorisinde göreceğiz... ama o patch olympiyakos üzerine yapılmıştı we resmen rivaldo eses teydi
murataytenn Ozan dostum bize ne gerekiyor.. Bu patchi nasıl yapabiliriz. kafa kafaya verip bu patchi çıkartabiliriz.. ne dersin?????????