zahido bu oyunu ilk kez aldım..bi keresinde arkadaşımda oynamıştım, eskilerinde maç esnasında saha görüntüsü yoktu sanırım..sadece yazılarla anlatılıyodu maç.. artık öyle değil mi, yada varmı bi ayarı.birileri yardımcı olursa sevinirim
zahido yani maçı yazılarla anlatırken hızlı ama, yuvarlak yuvarlak adamlar sahanın içinde dolanırken çok yavaş
zahido 2d dediğiniz ne oluyo..ya ben tam cahilim anlıcağınız.sanki normal maç izliyomuşum gibi, bitmiyo kırk saate
Frostmourne 2d, maçı izlediğin ekrandır(hani küçük yuvarlaklar filan...). Bunun için options'dan "Key" modunu seçmen gerekir. Sadece önemli anları izlersin bu şekilde...(kazayla full'u seçmiş olabilirsin, ondan uzun sürüyor olabilir)
zahido çağdaş oyun ingilizce.. heh benim anlatmak istediğim de bu işte.önemli anlarıda izlemek istemiyorum..mümkün değil mi
Pentagram_15 baba o önemli anları izleme seçeneğini seçtiğin seçeneğin bir altında only commentary eğer hala bulamadıysan screenlerle anlatacağım
Pentagram_15 sol alt koşede maç ekranında diye bir yer var tıkla üstüne açılsın taktik ekranı ama sen temelli değiştiremiyorsan takımının ana ekranında iken sol taraftan takımının altında 3. sıradaki seçeneğe bas