B_e_C_k_H_a_M_07 Orjinal Mesajı Yazan: ultrags ya 360 smacı bi kez yaptım.Basket girdi..Ama nasıl yaptım bilemiom...Ondan sonra attıklarımın hiç biri girmedi...Su 360 ları(Klavye kullanıom) iyi bi anlatacak yok mU???? evet abi aynen bi anlatıverin....
supersinanus baba yaw bi tek alley-oop ları yapamıyorum kısaca bi yardımcı olun yazılanlarıda yapıyorum ama olmuyor
tayyiphan arkadaşlar eğer turnuwaya katılmak isterseniz www." Hırsız Site "" Hırsız Site "" Hırsız Site "" Hırsız Site "" Hırsız Site "" Hırsız Site "" Hırsız Site "" Hırsız Site ".com (reklkam deildir) e girin dier oyunlar a girin orda turnuwaya katılın
rapper tamam da kardeş bu konuda ne alakası var zaten nba turnuva forumu da var e o zaman ne gerek var yazmana turnuvayı
Wolq1 Orjinal Mesajı Yazan: supersinanus baba yaw bi tek alley-oop ları yapamıyorum kısaca bi yardımcı olun yazılanlarıda yapıyorum ama olmuyor dostum özel onun bind leri war onu birilerinden bul aftershock diye dosya olur belgelerinde ona yaz taamı
supersinanus yaptım baba sagol ama sadece t tuşuyla onuda eliyle havaya atıo diğerlerini yapamıyorum( diziyle falan vuruo arkasını dönüp falan)
hdedebas arkadaşlar hepsi guzelde bende f klavye var bunda hangi tuş hangi görev için ayarlamam gerekiyo lutfen bi cevap yazın birde su alleyoop yapmam için hangi tusa basılı tutmam gerekiyo
kobe ya niye bu kadar kasıyosunuz alın bi gamepad 20 milyona istediğiniz her smacı yapın anlamadım gitti
Slamdunker Beyler bir ara üclükün ordan uctum potaya havada roket gibi gitti ama kacırdı en az 15 kere
ozdi arkadaşlar yahu şu şekil smaçları maçlarda atmanın bir yolu yokmu.. sadece 720 yi yapamıyorum.. diğerlerinin hepsi cepte.. ama maçta yapmak daha zevkli olur...
rapper arkadaşlar bu 360 ı yapamıorm bütün smaçlar tamam ama bu 360 la 720 olmuyor hep çemberden sekiyor top nasıl bi yardım edin
beRa neden olmuyo herşeyi anltılan gibi yapıyorum topu bi türlü elden çıkarmıyo hayatımda bi kere alley-oop yaptım onuda şansa burdakiler işe yarar dedim oo da olmadı
ultrAslan 06 beyler 360 yaparken pas tuşuna basın sonra ise aşagı+sağ+yukarı+sol yapıp tekrar pas tuşuna basın bu arada istediğiniz başka smaç varsa hepsini anlatırım ve hepsini klavye ile yapıyorum... istediğiniz smaçları bekliyorum