partner arkdaşlar ben oyunu yükledim fakar taktik ekranında screenlerdeki gibi formalar degilde yuvarlaklar var bide maçlarda oyuncular eskisi gibi yuvarlak elips degil sizde demi aynı sorun var
partner hoca anlamadım benim dedigimi sitelerdeki screenlerde taktik ekranında oyuncularda tsörtler gösteriyor bende onlar yuvarlak sorun bendemi herkestemi diyorum
gkhn evet benimde dikkatimi çekti...... oyunun screenlerinde taktik ekranında oyuncular yuvarlak değilde üzerinde formalı halde gözüküyor.....
Pentagram_15 ilginç umarım bir açıklama getirirler ama bence böylede güzel nede olsa fm çamurdan bileolsa oynarım
Pentagram_15 hocam birde buna bak: http://www.sigames.com/graphics/images/883.jpg bence senin koyduğun screen beta aşamasında ikenki hali heralde o tip bir sistem olduğunda sorunlar çıkıyordu ki yuvarlak sisteme dönüldü
Tatarbey doğru diyorsun kardeş evet zaten benim verdiğim link 746.jpg seninki 883.jpg demekki ya baştan öyle düşünüp sonra vazgeçmişler, yada dediğin gibi beta aşamasında sorun falan çıktı değiştirdiler ama keşke öyle olsaymış bana daha bir gerçekçi ve güzel geldi o görüntüler adamların önü arkası belli oluyor neyse çıktı ya fm 2005 onada şükür
Pentagram_15 seninki biraz daha gelişmiş hali dediğim gibi o screenler oyun beta aşamasında iken yayınlandı ve üzerinden çok sular aktı