Aricci anlamiyorum yaaaa....165 MB lik FM 2005 internetten indirdim...self extract sonra install yaptim...ama oyuna girdigimde Demo yazmiyor...sadece quik game ve load yapabiliyorum yani create game felan yapamiyorum..ayni demodajki gibi Scotland ve England secebiliyorum...ama su and install yaptiktan sonra FM 2005 dosyam 250 kusur kadar var...benim bildigim demo cok az... Bu ne olabilir?
Aricci Orjinal Mesajı Yazan: gslee demo!! indirmişsin. DEMO!! indirdigimi bende anladim!!! bilmek istedigim demo nasil 165 MB oluyor ..?
Rocko SIGames, SoccerCenter ve internettei bilimum FM sitelerinde yazıyor. 2 Demo var, biri sesli resimli büyük demo, diğeri sessiz resimsiz mini demo.
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Rocko SIGames, SoccerCenter ve internettei bilimum FM sitelerinde yazıyor. 2 Demo var, biri sesli resimli büyük demo, diğeri sessiz resimsiz mini demo. Doğru söylemiş . Meyve isimleri vermişler hatta demolara . Biizm siteyede koydum o 165mb lık olanı . Sesler,formlara,grafik dosyaları olan demo . Keşke araştırsaydın önceden ...
Aricci Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Doğru söylemiş . Meyve isimleri vermişler hatta demolara . Biizm siteyede koydum o 165mb lık olanı . Sesler,formlara,grafik dosyaları olan demo . Keşke araştırsaydın önceden ... cok haklisin...kac gundur indiermeye calisiyodum... gercek full versionu nerden indirebilirim?
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Aricci cok haklisin...kac gundur indiermeye calisiyodum... gercek full versionu nerden indirebilirim? p2p programlardan . Özelden ulaş sana direk link vereyim ...
Aricci Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR p2p programlardan . Özelden ulaş sana direk link vereyim ... tmm ozel mesaj yolladim..