oz_war bence arkadaslar en güzel yanı oyunun diger oynadıgımız cm 03/04 e göre HIZLI olması..... GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM...(fm 2005 oyunla ilgili her şey) :applause:
Dabulu mesela maç motoru daha gerçekçi ; top,kale ağları vb. karşılıklı oyuncuyla kontrat feshetme gibi daha aklıma gelmeyen bir çok yenilik var.
Silver bence oyundaki 2d saha çok kötü olmuş 03-04 daki daha güzeldi. En güzel yenilik ise başka bir ligde olup oyunun en başında o ülkenin değil de başka bir ülkenin milli takımını seçebilme. Ben bealrus ligini aldım ve sıbistan milli takımı oldum.
Pentagram_15 bence kaset izleme karşılıklı kontrat pes etme (saidoo nun kini denedim çok güzel beş kuruş öedemedim herife) birde arkadaşında dediği gibi takım puanları birde sezon sonlarında ülkenin en başarılı teknik adamları listesine girebilme bunlar gerçekten çok manyak özellkler ağzım sulandı yazınca ben oynamaya gidiyorum :)
Pentagram_15 avrupa sitelerinde var yakında yöneticiler bu siteyede ekleyecektir eğer eklemezlerse ben link yollarım foruma
Whocares_FB Ya beyler benim en cok merak ettigim kendi kontratımızı nereden goruyoruz ...Bir de kontarat ı yine kendi mi yeniliyo bize sormadan?
Pentagram_15 kontratı yine takım yeniliyor takımına tikla sol menuden staff kısmına tıkla adının yanında maaşın yazıyor
viper37 Orjinal Mesajı Yazan: burak_texas Ne alaka Array access out of burn Problemi Save sorunu Hatalı mevkiler Hatalı oyuncu isimleri Mesela ben yukarıdaki birinci sebepten ötürü şu anda oyunu oynayamıyorum. Sürekli hata iletisi ve windowsa dönüş
Levi@than ya beyler su futbolcu kaseti izleme nasil oluyor acaba. tacticte yine adamlar yuvarlak ama oyun göruntulerinde formalar vardi seyler bide 2d mac herkezde yuvarlak adamlar olarak mi gözukuyor çünkü yine oyun goruntulerinde adamlar farkli 2d macta
burak_texas Orjinal Mesajı Yazan: viper37 Array access out of burn Problemi Save sorunu Hatalı mevkiler Hatalı oyuncu isimleri Mesela ben yukarıdaki birinci sebepten ötürü şu anda oyunu oynayamıyorum. Sürekli hata iletisi ve windowsa dönüş O senin pc in yada cd ile ilgili bir sorun bence hiç böyle şeyler yok.
viper37 Orjinal Mesajı Yazan: burak_texas O senin pc in yada cd ile ilgili bir sorun bence hiç böyle şeyler yok. Arkadaşım oyunun kendi sitesinde bile benim bu saydıklarım dahil 38 hata bulunduğunu yazıyor. Sende olmaması çözüm değil benim için . ok
Pentagram_15 Orjinal Mesajı Yazan: viper37 Arkadaşım oyunun kendi sitesinde bile benim bu saydıklarım dahil 38 hata bulunduğunu yazıyor. Sende olmaması çözüm değil benim için . ok türkçe yüklemeyin o hataları bu yüzden alıyorsunzu türkçe cm 03/04ten çevirme olduğu için oyunu bozuyor hay ben o siteyi yaratanları oyunuda kotületiyorlar ya TÜRKÇE YÜKLEMEYİN TÜRKÇE YÜKLEMEYİN TÜRKÇE YÜKLEMEYİN TÜRKÇE YÜKLEMEYİN TÜRKÇE YÜKLEMEYİN TÜRKÇE YÜKLEMEYİN