freelander426 YAUW ARKADAŞLAR Bİ ANALOGDUR GİDİYO MİLLETİN AĞZINDA.ŞİMDİ ANALOGSUZ GÜZEL SMAÇLAR VURAMICAKMYIZ.VEYA ANALOGLA VURULUPDA KLAVYEYLE VURULAMAYAN SMAÇLAR WARMI? :mad:
10UR Valla ben klavyeyle anca Jason Richardson gibi arkamda havalandırdım sonra havada önce bacak altı sonra sırt arkası çevirdim sonra ters vurdum. En iyisi buydu ama juri 49 verdi Dr-J gıcık etti beni.
freelander426 arkadaşlar kombinasyonlarını söyliyebilermisiniz.ya hep slam dunkda yenilmekten bıktım.hadi iyi oyunlar.
yrguner_bjk ben en fazla 46 yaptım.beyler size bi sorum olcak bu dunk modifier ler ne işe yarıo? ben bassamda basmasamda aynı smacı basıo.nası oluo anlamadım.
m0K0k0 ben daha demin 360 bastım pas tuşuna basıp girin tuşları 360 basın yani ileri-sağa-aşağı-sola sonra başka tuşa oluyo ama zamanlama çok önemli
yrguner_bjk ben 180+bacak arsı+180 yapmayı buldum ama bi türlü basamıom.pas+geri tuşuna basılı tutun havadayken ve sonda smacı basmak için pasa basın ama ben bi türlü basamadım.
XeOn 50 puanlık smaç: turbo hep basılıyken yapıyoruz: ortadan smaca başlayın. faulün ordan maç içindeki dunk tuşuyla kalkın havaya, hareketi şut ile yap,ve herhangi bir yön tuşuna bas bu arada, yani havadayken turbo+yön tuşu+şut tuşt olmalı, Hep 50 puan veriolar ama çok zor ayarlamak.
XeOn bir de şu var 50 puanlık: backdown tuşu hep basılıyken yapıyoruz: harekete şutla kalkın faulün oran, havadayken hareket yapmak içinde şuty kullanın. 2 defa bacak arası yapıyotr ve 50 geliyor. Ama bu deminkinden de zor. Hep backdown basılı olmalı.
arkan ben yaparken shoot+dunk modifier+shoot yapıyorum havada iki kere bacak arası yapıyor hep 50 veriyorlar
B_e_C_k_H_a_M_07 Orjinal Mesajı Yazan: '10URValla ben klavyeyle anca Jason Richardson gibi arkamda havalandırdım sonra havada önce bacak altı sonra sırt arkası çevirdim sonra ters vurdum. En iyisi buydu ama juri 49 verdi Dr-J gıcık etti beni. onur kardeş kullandığın tuşlarla beraber smacları nası vurdugunu bi anlatırmısın.Kafayı yiycem ya daha bi hareket yapamadım...
Commander54 Orjinal Mesajı Yazan: B_e_C_k_H_a_M_07 onur kardeş kullandığın tuşlarla beraber smacları nası vurdugunu bi anlatırmısın.Kafayı yiycem ya daha bi hareket yapamadım... Hızlı Kosma Yani Dunk Modifier 'a Basılı Tut, Sonra DUNK Tusuna Bas Ve Daha Sonra Block Tusuna Basarak Smacı Tamamla. Aynı Sekilde Girip Block Yerine SUT Tusuna Basarsan da 50 Alirsin. Ayrica, Dunk Modifier2 + SUT + SUT Yaparsan Cift Bacak Arasi Yapar Ama Biraz Bekliceksin Havada. Aciklayabildiysem Ne Mutlu.. :applause:
kobe valla ben analogla alley-oop parende atıp smaç dışındaki tüm smaçları yaptım bende parende atıyom fakat yakalayamıyorum uraşıyom hala kısmet bi gün parende ile vurcaz, 720'yide yaptım acaip kolay smaç isteyen arkadaşlar bulsunlar beni msn yada icqdan
ultrags Orjinal Mesajı Yazan: Commander54 Hızlı Kosma Yani Dunk Modifier 'a Basılı Tut, Sonra DUNK Tusuna Bas Ve Daha Sonra Block Tusuna Basarak Smacı Tamamla. Aynı Sekilde Girip Block Yerine SUT Tusuna Basarsan da 50 Alirsin. Ayrica, Dunk Modifier2 + SUT + SUT Yaparsan Cift Bacak Arasi Yapar Ama Biraz Bekliceksin Havada. Aciklayabildiysem Ne Mutlu.. :applause: çok sgl kardeş ii oldu bu...