Knight Rider Arkadaşlar efsanenin son filmi geliyor!!!!! (Gerçi daha çok var :mad: ) **Star wars Episode-III** 'ün fragmanı yayınlanmış. bunu nereden bulabilirim acaba?
Overkill Heyecanla bekliyoruz, gerçi Lucas kendi yarattığı efsanenin son iki filmle içine etti ama bu filmden her şeye rağmen umutluğum. Söylenenlere göre bunun sonu return the jedi'dan daha vurucu olabilirmiş,bence imkansız fakat bekleyip göreceğiz..
Knight Rider fragmanı buldum. Episode-3'te Obi vs Anakin - Anakin vs MAce windu kapışmalarını çok merak ediyorum. Özellikle Obi ve anakin kapışması Episode 1'deki darth maul vs Obi wan kenobi kapışmasında daha hızlı ve heyecanlı olacakmış. Buna ek olarak Fragmanda Sidius'unda elinde ışın kılıcı var! Sidius'un nasıl kılıç kullandığıda ayrı bir merak konusu.
muzzy..! Lucas' a EpisodeVII,VIII,IX un da çekileceğine dair söylentiler duyulduğu söylenince YALANLAMIŞ. Ama III Tutarsa kessin çeker.
Overkill Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe Lucas' a EpisodeVII,VIII,IX un da çekileceğine dair söylentiler duyulduğu söylenince YALANLAMIŞ. Ama III Tutarsa kessin çeker. Aman diyim, Lucas daha star wars'a dokunmasın..
Knight Rider ben sith Lord's'da en çok Anakin ve Obi Wan duellosunu merak ediyorum. Birde filmin basinda Samuel Jackson(Mace Windu), Anakin tarafindan öldürülecekmis. YAzik olacak Mace Windu'ya. Fragmanlarda görüldügü üzere Darth Sidius kilicini bu filmde çekiyor. Acaba nasil bir sahne olacak?? karsisinda kim var??? çok merak edilen soru var çook!