OzGuR Ya beyler bu oyun çok yavaş bende acaba hızlanması için bildiginiz bi yol ya da patch gibi bişey var mı??
Rocko Sistemin ne? Benim PIV 2.6GHz, 512MB RAM var ve 6 lig (İngiltere, İtalya, İspanya, Almanya, Fransa, Türkiye) seçtim, gayet hızlı çalışıyor.
OzGuR Orjinal Mesajı Yazan: Rocko Sistemin ne? Benim PIV 2.6GHz, 512MB RAM var ve 6 lig (İngiltere, İtalya, İspanya, Almanya, Fransa, Türkiye) seçtim, gayet hızlı çalışıyor. P3 733 mhz, 192 RAM 1 lig turkiye ligi ama database huge.Ondan olabilir mi acaba??
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: OzGuR P3 733 mhz, 192 RAM 1 lig turkiye ligi ama database huge.Ondan olabilir mi acaba?? Tabiki ondan . Artık oyunlar hiçte kullanıcı dostu değil . Bence FM de süper oldu . 256mb ram , p3 1.7 yeterli olur güzel oynanması için ..
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: osmanozcilingir Vallaha bende p4 384ddr 1.5 ghz var sadece türkiye süperi seçtim huge ve extra detayını seçtim oyun baya zor açıldı.Ama oynarken bi problem göremdim. hoca save problemin var mı senin
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: osmanozcilingir Hayır yok. crack kaç mb senin bide nereden aldın oyunu söyler misin
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: osmanozcilingir Crack 12 MB oyunu Fatih/Yavuzselim/Alfa Kırt. aldım(reklama girdi ama :P) alla allaa bendeki de 12mb nettekilerde 12mb sendekide 12mb o zaman crackten deil bunuda öğrenmiş olduk :D :(
Emivo Bende yaklaşık 1 yıldır buraya girmiyordum yeni oyun çıkmş onu ğrendim ve girdim oyunu indirebilceimiz bi site warmı .??