10UR Son yaptığım face. Oyunda olan face'i her açıdan güncelledim. Birazdan gözlerini kıstım oyuna göre. Elimden geldiğince yorumlarınız.
10UR aslında saçları belli olan biresim yollasanız düzgün yaparım elimdeki resimde böyle görünüyordu.
FifaMen :type: abi beşiktaşın veya uefanın internet sitelerine bak orada bulabilirsin hatta bence bu yüzde çok da fazla bir sorun olduğu söylenemez saçları uzatmasanda olur bu haliyle gönderebilirsen sevinirim
ss_dennis baba harika ama bi saç hani şu örgülü olan yaparsan bide gönderirsen ii eline sağlık başka mesela sergen fln yapın anlıosanız çünkü bak şimdi tsl 2005 i çıkarıolar ve faceler çok az siz elinizden geldiği kadarıyla destek verirseniz ii olur ;)
10UR faceli tsl çıkacak zaten ona Gs tmm fb ve bjk kaldı ama oyunda sergen var mesela van hooijdonk da var ama update gerek biraz düzenleme gerekiyor normal haliyle bırakmakta olur ama saçları kısa mesela normalde carewin bide yüzü biraz masum bakıyordu ben kaşlarını fln çattım ten rengini düzelltim sakal olayını yaptım birde saçlarını yaptım. Bu yani.
10UR BJK'de yaptıklarım: Cordoba, Emre Aşık, Juanfran, Okan, Sergen, Carew, İbrahim Üzülmez, Ahmed Hassan, Tayfur. Başka kimleri yapayım?
delta_kabil sergen'in fifa2003'ten beri kullanılan bi face'i var(sanıyorum kerim abi yapmıştı)bence o kalsın beşiktaşa ibrahim akın face de yapmanızı öneririm bu arada scn'nin yapacağı tsl'yi kim yayınlayacak ve en önemlisi faceler dahil olacak mı?
k.ronaldinho ya senin verdiğin tsl 9 dan sonra inmio ne yapacağımı safaonur@mynet.com yazarsan sevinirim