LsR arkadaşlar bugün ank. maltepeye gittim adama nfsu 2 varmı dedim adam var dedi kaç cd dedim tek dedi sonrada oyun dedi eagames 4 cd çıkarmış bunların 3 ü boş 1 idolu dedi oda bizde var dedi yani maltepeedeki korssancı koskoca EAGAMES e kafa tutuyo :D çok ilginç ha bu arada sakın almayın geldi diyolar tek cd diyolar cd içindeki bete deil DEMO sakın almayın fiyatı 2.500.000 istiyor ama 2 olur diyo ssakın almayın ... :( :( :(
muzzy..! ben böyle bir şerefsizlik yapacaklarını biliyordum zaten yapmadıkları birşey değil demosu 450 .MB ise oyun en az 3-4 CD yada 1DVD olur.
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe ben böyle bir şerefsizlik yapacaklarını biliyordum zaten yapmadıkları birşey değil demosu 450 .MB ise oyun en az 3-4 CD yada 1DVD olur. baba 2 inci yada 3 üncü mü oluyo sözcüğün çok ayıp yanlız orda eskiden 3-4 abi vardı şimid 1-2 abi kaldı
Exvision Ben Abow isimli kullanıcıya teşekkür ettim ama yanlış anlaşıldı galiba . Kullanılan kelimeler ve konunun farklı boyutlara gitmesi yüzünden konuyu kapatıyorum . . .