yaws beyler tcm 2005'in çıkmasını bekliyodum.çıktı!ama ortada bi yama yoq.hani türkçesi.düzeltilmiş kadrolar,formalar,logolar.yaw şunun nasıl yapıldığını söleyin ben türkçe yapcam yaaa!
Bizim sitemizde TCM bölümü gördün mü ? Bizim sitemizde bunu yapacak elemanlar yok mağlesef . Ama bir arkadaşı buldum tr için . Sanırım yapacak ...
oooo biz senin gibileri çok gördük kardeş bu forumlarda nasıl yapacağını söyleyinde yapayım diyen bu iş öyle kolay bir iş değil yani herkesin yapabileceği bir iş değil onun için sözünü geri alsan iyi olur şimdi biri nasıl yapılacağını söyler yapamazsın yani sonra karizmayı sarsma.
Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu oooo biz senin gibileri çok gördük kardeş bu forumlarda nasıl yapacağını söyleyinde yapayım diyen bu iş öyle kolay bir iş değil yani herkesin yapabileceği bir iş değil onun için sözünü geri alsan iyi olur şimdi biri nasıl yapılacağını söyler yapamazsın yani sonra karizmayı sarsma.
Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu
OK:Kardeş haklı olabilirsin ama yapacak adam lazım.yaws madem biliyonuz bi el atında yapın!! :rolleye3: :rolleye3:
Orjinal Mesajı Yazan: cinova yaws beyler tcm 2005'in çıkmasını bekliyodum.çıktı!ama ortada bi yama yoq.hani türkçesi.düzeltilmiş kadrolar,formalar,logolar.yaw şunun nasıl yapıldığını söleyin ben türkçe yapcam yaaa!
Orjinal Mesajı Yazan: cinova
5-6 kişinin 3 ay çalışması ile olan şeydir türkçeleştirme . İstersen bir başlada gör ...
Çıkarsa çok iyi olur hiç bişey anlayamadım ben oyundan çünkü :,(
Tcm'den anlıyanlar bi ekip kuralım o zaman abi
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: