anasının sattumun türk eğitim sistemi...sabahtan akşama kadar okuldayız....sıkıntımız kıyafetimize vuruncada kıllık çıkartıyolar...haa anlamıyolarmı bu sıkıntımızı mı yoksa anlamak istemiyolarmı?
senede 60 tane yazılı oluyoruz hala sıkıntımızı anlamayıp 1 haftaya 7 tane yazılı koymaktan ısrar ediyolar(t.fl)
Koskoca Türkiyede kaliteli şarkıcı yada iyi şarkı yapan gruplar çıkmayınca neden böbürlenip duruyolar??bi kez lise öğrencilerin çektiği sıkıntıları anlamaya çalışmıyolarmı?yada bizi asker gibi tek bi düzen altında tutmaya çalışan düşünce..
Zaten bu sıkıntıları olan liselilerin arkadaşlarınla arada olan sorunları oluyor...ve
sonuçta insanların lise çağları onlara zindan olup gidiyor...
Hala anlamayan kafalar...yada anlamaya çalışmayan kafalar..kahretsin...
türkiye eğitim sisteminin sadece küçük bir kısmı sorunlarının...
daha eğitime gelsemm oooo...hayatımda 5-6 kez dışında hiç mikroskptan bakmadım....hayatıımda hiç bi zaman fizik labouratarına girmedim...hayatımda 2 kez dışında hiçbi zaman deneye şahit olmadım...lise çağlarımda böle odun gibi test çözmekle geçiyor...işte türkiye....ülkem ama napabilrim...ve hersuçu öğrenciye atan bir ülke ve öğrenciye dayak atan bir ülke...bravo...sadece bravo...
Öğrenciyi hiçbi zaman motive etmeyen ve sadece öğrenciye yazılıda nasıl koyarım yada nasıl notla tehdit ederek otorite sağlarım anlayışı olan bi eğitim sistemi...Bravo..
evet türkiye ..biliyorsun ben sadece seninle şakalaşıyorum..seni sevdiğimi biliyorsun..
Bütün Eğitim sistemi hakkındaki sinirli olduğunuz şeyleri yazabilrsiniz