@XEL slm arkadaşlar, fmyi orjinal almak istiyorum.TR'ye 5 kasımda ulaştırcak bi online shop var mı?Ben sendit.com u buldum fiyatı uygun 18 pound ve 48 saat yazan shipping süresi.bildiğiniz başka siteler var mı daha uygun?
@XEL sen nerden alcan?bu arada italya ve isveç piyasa sürülmüş oyun.internetten preorder yapanlara da ulaşmaya başlamış oyun
ngn yurtd1s1ndaki siteler (genel olarak) guvenli olmayan sitelerden al1s-veris yapma derim yada yapcaksan sanal kart tarz1 bisiler kullan
NecromanceR Arkadaşlar lütfen ama lütfen orjinal alın . Böylece diğer oyunlarda tr koyarlar içine ...
Exvision Açıkcası ben orjinal alacağım . . . Adamların emeklerine saygı göstermek lazım . Oyunun fanatiklerinin orjinal almasını beklerim . Korsanlara para yedirmeyin lütfen . .
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Rocko www.weblebi.com www.aral.com.tr Kesinlikle güzel siteler . Bunların yanına avatürkü de eklemek lazım . Bu 3 siteden mutlaka sorunsuz alımlar yapabilirsiniz ...
@XEL ben bugün bursada toysrus a gittim,form doldurdum oyun için,ne kadar olur fiyatı dedim kesin bişey söleyemedi ama 65-70 olur dedi.onlar direk yurtdışından getiriyolarmış,oyun hakkında arayıp bilgi vercekler bakalım
tembel reis beyler nerden alırsanız alında oyunun türkiyemize geldiğini belli edinki yok saymasın artık oyun yapımcıları ülkemizi
Pentagram_15 evet bencede türkiye içine gelmiş oyunlardan alsın orjinal alacaklar gidipte amazon.comdan almasınlar yani keşke bene alabilsem bu arada fiyat 83 milyon