pardon abartıldığı kadar güzel bir film olmadı özellikle uzun olmuş film yer yer sıkıyor ama biz cem yılmaz var diye tavan yaptırdık filme
tolgajk katılmıyorum harika bir film esprilerin çoğu ince ve güzel Bazı filmlerde kalın(?) :D espri yapılır mesela adam giderken kafasını çarpar millette mal mal güler daha önemli olan ise içindeki ince esprileri yakalamak Cem yılmaz da bunu çok iyi yapıyor
pardon Orjinal Mesajı Yazan: tolgajk katılmıyorum harika bir film esprilerin çoğu ince ve güzel Bazı filmlerde kalın(?) :D espri yapılır mesela adam giderken kafasını çarpar millette mal mal güler daha önemli olan ise içindeki ince esprileri yakalamak Cem yılmaz da bunu çok iyi yapıyor SENİN FİKRİN DEĞİŞMESİN SEN BEĞENMİŞSİN AMA SEN CEM YILMAZI SEVİYORSUN FİLMİ DEĞİL BU KADAR YÜZEYSEL AÇIKLAMANDAN BELLİ SANA İNCE GELMİŞ ESPRİ AMA BU ESPRİLERİN SAYISI ÇOK AZDI SEN YAKALAMIŞSIN AMA FİLMİN SIKTIĞI BİR GERÇEK
koraykosker filmlere küfür koymaları beni sarmıyor. bir kere izledim sarmadı güzel repliklerde vardı yoktu diyemem. cem yılmaz nasıl müşteri çekiceğini biliyor gösterilerini izleyenler vardır adam her konu anlatışında küfür ediyor millet yıkılıyor gülmekten. hele gora yı sinemada izlerken utandım valla hadi erkekler tamam normal bir şekilde gülüyor ama kızlar katıla katıla gülüyordu forumda yasak söyleyemicem o küfürü herkes anladı zaten
CombocuTR Çok komikti.Özellikle filmdeki afişler hala aklımda.Afişler aynen şöyleydi:Çıkarmadan 5,Kafa hariç 17 :D Birde ordaki grup indirimi diye anında kafadan film ismi yaratması çok komikti :D
Overkill Film yapımcısı Erşan Kuneri'nin ismine biraz dikkatli bakarsanız ilginç birşey görürsünüz. Ya da siz göremezsiniz şimdi ben söyleyeyim; Sean Connery/Erşan Kuneri Oradaki afişlerdeki pozlarda Sean Connery filmlerinden alıntıdır..
LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: Overkill Film yapımcısı Erşan Kuneri'nin ismine biraz dikkatli bakarsanız ilginç birşey görürsünüz. Ya da siz göremezsiniz şimdi ben söyleyeyim; Sean Connery/Erşan Kuneri Oradaki afişlerdeki pozlarda Sean Connery filmlerinden alıntıdır.. AHuAHu... Helal iyi gormusun....