götveren abi hic bise bbelli olmaz bastan solim de Kesin KoBe Cosar bu sezon pre-sason maclarinda manyaq adam yirtinio takimi icin bu arada baqarsiniz lakers olur sampion divac,kobe,odom,atkins,grant cok fena da deil hani kadro...;)
Dr.Mel Valla ben Denver'dan umutluydm ama dün gece Lakers maçını izledim ve Lakers çok iyiydi, Denver ise yokları oynadı. Vashaun Lenard da sakatlandı bu arada, aşil tendonu yırtıldı, 6 ay 1 yıl oynayamayabilir dedi NBA tv sunucuları. Kobe müthişti hele Denver'ın bi fast-breakinde Andre Miller'a öyle bi blok koydu ki...
gunduz84 Dallas ın şampiyon olmasını istiyorum ama biraz zor gibi Dallas olmazsa Houston Rockets olsun
Fevzi ben bir new york knicks li olarak knicksin şampiyon olmasını isterim ama favori olarak detroit sürpriz olarak da phoenix derim
mazlumfirari maçlar başladı ve utah jazz lakersa 27 sayımı ne fark atıp kazandı aslında memolu utahıda hesaba katmak lazım gibi
caglar23 bence en güçlü aday utah.. çünkü her türlü oyun stiline alışık oyuncular var..yabancı oyuncaların çok ve çoğununda yetenekli olması her taktikte oynamaları rakiplerini zor durumda bırakabilir...