muzzy..! NFSU2 de en hızlı kazanan kimm...?? :applause: :hugs: işte size screen. :yikes: Sizin de screenlerinizi beqliyorum. :hugs:
JustRelax Vlla bende 9 küsürat yaptım..Arkadan hızlı geldim baktım işaret verio bastım entera sonra Nos a öle oldu..
muzzy..! alın size yeni rekorum taze çıktı.!! bu oyunu çözmeye başladım edit diyenlere de zorla inandıracak diiilim inanmayana saygılıyız. AMA GERÇEK BİR GÖRÜNTÜDÜR . --------------------------------------------------------------------------
muzzy..! sen bayaa çekişmişsin be abi bizim de war tabi böyle kırmızı arabayla sarı arabanın farkı ne onu annayamadım hâlâ bi de gri war tabi
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe aslında başlar başlamaz adamı yamulttum sonra NOSS tabi en sonda ben de tosladım duvara sso da güzel duvara toslamak da iyi bişey solsa gereq :)
BeKTaS F1GO aha nios buradan Need For Speed Underground 2 Tür: Araba Yarışı Yapımcı: EA Games Dağıtıcı: EA Games Çıkış tarihi: 15/11/2004 Platform: PC Puan: Minimum sistem: İşlemci: Pentium III 933 veya Eşdeğeri / RAM: 256 MB / Video Modu: 32 MB / Disk Alanı (MB): 2000 / Ses kartı: Evet / İşletim Sistemi: Windows XP / DirectX v9.0c ve üstü